Vanbreda Risk & Benefits

Wij zijn een middelgrote onafhankelijke assurantiemakelaar. Al meer dan 160 jaar bieden wij aantrekkelijke assurantieprogramma’s aan voor beroepsgroepen, voor uw bedrijf en voor u als particulier. Als onafhankelijk adviseur kunnen wij in volledige vrijheid, met de door ons geselecteerde aanbieders, over uw assurantiepakket onderhandelen. Wij werken samen met ongeveer 50 verzekeraars in Nederland. Onze adviseurs kennen de markt en beschikken over een aanzienlijk netwerk. Zij gaan op zoek naar een concurrerende prijs en uitstekende condities. Zo wordt alleen het beste gebundeld: voor iedere klant een passend pakket.

Wij helpen onze klanten bij inzicht in en grip op hun financiële stabiliteit. Daarmee worden risico’s op het gebied van bezit, vermogen, inkomen, mensen en omgeving zo goed mogelijk voorkomen of beperkt en waar nodig op een efficiënte, kostenbesparende manier verzekerd.

Dat doen we ongebonden, met aandacht en zorg voor de belangen van de klant, door de klant echt te begrijpen en met overtuiging vanuit onze expertise en eigenzinnige aanpak. Onze dienstverlening kenmerkt zich door de begrippen verbinding, eigen kracht en zorgzaamheid: we doen het samen, onafhankelijk en voor u, onze klant.

Vanbreda Risk & Benefits
Adresgegevens
Kampenringweg 45D 2803 PE Gouda
Telefoon
+31882733200
E-mailadres
info@vanbredanl.com
Website
https://www.vanbredanl.com/

Downloads

Download Vanbreda Risk & Benefits – Professionals with a personal approach
Download Vanbreda Risk & Benefits – Professionals with a personal approach
22 juli 2021
As an independent advisor, we can negotiate your insurance package in complete freedom with the providers selected by us. We…
Lees meer
Download Vanbreda Risk & Benefits – Professionals met een persoonlijke aanpak
Download Vanbreda Risk & Benefits – Professionals met een persoonlijke aanpak
22 juli 2021
Als onafhankelijk adviseur kunnen wij in volledige vrijheid, met de door ons geselecteerde aanbieders, over uw assurantiepakket onderhandelen. Dit doen…
Lees meer

Recente berichten

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief!

ISPConnect en DHPA zijn nu Dutch Cloud Community

We zijn sinds januari 2021 gefuseerd tot de Dutch Cloud Community.

De fusie van ISPConnect en DHPA heeft plaatsgevonden om als nieuwe branchevereniging de belangen te behartigen voor de Nederlandse cloud-, hosting- en internetsector.

Al onze informatie vind je vanaf nu op dutchcloudcommunity.nl