Topicus KeyHub

Met Topicus KeyHub willen wij een plek creëren waar medewerkers en organisaties gemakkelijk, maar toch veilig toegang hebben tot hun werkomgeving. Wij brengen drie belangrijke functies bij elkaar; wachtwoordbeheer, real-time provisioning en SSO.

We zien veel enthousiasme vanuit eindklanten om Access Management niet meer centraal via IT te laten verlopen, maar juist onder te verdelen naar diverse afdelingen en projectteams.

KeyHub hanteert hierbij de wijze van ‘least privileged’, waarbij men nooit meer rechten heeft dan strikt noodzakelijk en van te voren wordt vastgelegd wat de meest efficiënte wijze van autorisatie betreft.
We creëren ‘Social Security Awareness’ onder alle gebruikers, waarmee we een onderscheidende propositie bieden ten opzichte van gecentraliseerde Access Management systemen. Het systeem bevat volledige audit trail over welke personen toegang hebben gehad tot een server en/of applicatie, waarbij we ook gebruik maken van 2 factor authenticatie (2FA), Single Sign-On (SSO) en meerlaagse encryptie.

Specialisme

Juist wanneer je als Managed Service Provider verantwoordelijk bent voor de vele connecties van en naar bedrijven, is het kunst om daar zorgvuldig mee om te gaan. Topicus KeyHub faciliteert het veilig delen van wachtwoorden, kan tijdelijk toegang verlenen en maakt het mogelijk om SSO fijnmazig in te regelen. Daarnaast kunnen organisaties door middel van de volledige audit trail inzichtelijk maken waarom, wanneer en hoe lang iemand toegang heeft verkregen.

Topicus KeyHub
Adresgegevens:
Singel 9 7411 HV Deventer
Telefoon:
+31850653011
E-mailadres:
keyhub@topicus.nl
Website:
https://topicus-keyhub.com/

Recente berichten

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief!

ISPConnect en DHPA zijn nu Dutch Cloud Community

We zijn sinds januari 2021 gefuseerd tot de Dutch Cloud Community.

De fusie van ISPConnect en DHPA heeft plaatsgevonden om als nieuwe branchevereniging de belangen te behartigen voor de Nederlandse cloud-, hosting- en internetsector.

Al onze informatie vind je vanaf nu op dutchcloudcommunity.nl