Rubrik

Rubrik is een jong Amerikaans bedrijf uit Silicon Valley dat een uniek converged softwareplatform levert voor het beheren en beschermen van data in multi cloud omgevingen. Eindgebruikers en Service Providers kiezen voor Rubrik’s Cloud Data Management-software om backup en recovery te vereenvoudigen, de acceptatie van de cloud te versnellen en automatisering en self-service op grote schaal mogelijk te maken. Organisaties van elke omvang die een cloud first-beleid voeren, vertrouwen op het Rubrik Polaris SaaS-platform om gegevens te unificeren voor beveiliging, governance en compliance. Ga voor meer algemene informatie over Rubrik naar rubrik.com/industries/service-delivery- partners en volg ons via @rubrikInc op Twitter.

Specialisme

Rubrik biedt een aantal significante voordelen voor Service Providers. Allereerst wordt de operatie ontzorgt en ontlast omdat dagelijks beheer veel eenvoudiger wordt, juist bij grotere en complexe omgevingen. Omdat Rubrik een API-first software architectuur kent en voorbeeld integraties met leidende middleware en automation tools al gedaan zijn (zie GitHub), is het eenvoudig in te zetten in een automation en/of self-service strategie. Dit gecombineerd met ingebouwde multi-tenancy vanaf de basis, VMware vCloud Director GUI integratie en native multi-cloud mogelijkheden maakt Rubrik de ideale oplossing voor Service Providers die deze uitdagingen anders met veel werk, geld en onderhoud mogelijk moeten maken met legacy oplossingen.

Eenmaal in gebruik bieden de unieke eigenschappen van Rubrik de mogelijkheid de service catalog uit te breiden met diensten die anders niet, lastig of alleen met een grote investering in geld en tijd aan te bieden zijn. Om Rubrik af te nemen, biedt Rubrik Service Providers keuze: proof-of-concepts, koop, subscription en consumption modellen zijn mogelijk, afhankelijk wat het beste past bij het project of de financiële strategie. Service Providers die hun operatie willen vereenvoudigen, TCO willen verlagen, klanten willen behouden en nieuwe aantrekken met unieke diensten: neem contact op met ons voor een afspraak.

Rubrik
Adresgegevens:
Hoogoorddreef 54 1101 BE Amsterdam
Telefoon:
+31613540728
E-mailadres:
marcel.nootebos@rubrik.com
Website:
https://www.rubrik.com

Recente berichten

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief!

ISPConnect en DHPA zijn nu Dutch Cloud Community

We zijn sinds januari 2021 gefuseerd tot de Dutch Cloud Community.

De fusie van ISPConnect en DHPA heeft plaatsgevonden om als nieuwe branchevereniging de belangen te behartigen voor de Nederlandse cloud-, hosting- en internetsector.

Al onze informatie vind je vanaf nu op dutchcloudcommunity.nl