Relined

Relined Fiber Network

Rond de eeuwwisseling kwam Relined Fiber Network met een uniek product. Een relatief onbekend product, dat weinig bedrijven nog afnamen: Dark Fiber. Als een ware pionier bracht de toen net opgerichte organisatie Dark Fiber, oftewel de onbelichte glasvezel, naar de Nederlandse markt. Met als missie: het gebruik van bestaande glasvezelnetwerken optimaliseren en het onnodig aanleggen van netwerk voorkomen. Want wat wás er toen al veel netwerk aangelegd door zowel publieke als private partijen. En wat is het zonde om hier geen gebruik van te maken.

En nu, 17 jaar later, leveren wij nog steeds enkel Dark Fiber, de betrouwbare verbinding van A naar B. We beschikken – mede dankzij preferred suppliers – over een hoogwaardige infrastructuur die meer dan 30.000 kilometer aan kabels meet. Hiermee zijn we landelijk dekkend en kunnen we een hoge mate aan fijnmazigheid bieden, in zowel Nederland als Duitsland. Het resultaat? Praktisch iedere locatie is bereikbaar! Ook werelds grootste internetknooppunten Amsterdam en Frankfurt zijn op ons netwerk aangesloten. Hier leveren we point to point verbindingen tussen vrijwel alle carrier neutrale datacenters.

“Praktisch iedere locatie bereikbaar, dankzij ons landelijke en fijnmazige Dark Fiber netwerk, in heel Nederland, Duitsland én nu ook in Denemarken.”

Onze Dark Fibers zijn betrouwbaar, zeer veilig en kunnen redundant geleverd worden. Daarnaast zijn wij sterk in flexibiliteit en capaciteit; zaken die voor ISP’s cruciaal zijn om diensten aan klanten te garanderen. We bieden ongelimiteerde bandbreedte en supersnelle schaalbaarheid. Extra bandbreedte toewijzen aan een dienst, omdat uw klant hier behoefte aan heeft, is zo gepiept.

Relined en Internet Service Providers

Dark Fiber is voor veel hostingpartijen en Internet Service Providers een interessante keuze voor het bouwen van een eigen netwerk waarop zij hun eigen diensten kunnen leveren aan eindgebruikers. Al meer dan 17 jaar werken wij samen met diverse partijen. Hierdoor kennen wij de markt goed en kunnen we bedrijven ondersteunen in hun groei.

De mogelijkheden bespreken met onze accountmanager?

Erik den Breejen heeft ruime ervaring met connectiviteitsdiensten en in het samenwerken met ISP’s. Hij volgt de ontwikkelingen in de markt op de voet en weet inmiddels als geen ander hoe hij hierop in kan spelen. Hij zoekt altijd de samenwerking op en denkt graag oplossingsgericht mee met zowel de afnemer als de eindklant.

“Wij bieden enkel Dark Fiber, de verbinding van A naar B, en niet de daarbij behorende diensten. Dit is een belangrijk Unique Selling Point en maakt van ons de ideale partner voor ISP’s en hosters.” – Erik den Breejen.

Waarom Relined?

  • Wij zorgen enkel voor een dedicated vezelpaar van A naar B, de rest is geheel in eigen beheer. Hierdoor zijn wij nooit uw concurrent, maar altijd een partner.
  • Ons netwerk biedt fijnmazigheid en landelijke dekking in zowel Nederland als Duitsland. Bovendien zijn vele belangrijke datacenters op ons netwerk aangesloten.
  • Kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel. Zowel in het netwerk als in onze dienstverlening en onze medewerkers hieromheen.
  • Bij ons staat de klant centraal. We denken oplossingsgericht mee over het opzetten van een toekomstgericht netwerk.
  • Onze specialisten hebben een professionele en integere werkhouding. We doen wat we beloven en komen gemaakte afspraken na (ISO 9001). We zijn transparant en leggen uit wat en waaróm we iets doen.

Referenties

Het netwerk van Relined heeft een unieke ligging langs de spoordijken van ProRail en in de hoogspanningsmasten van TenneT. Hiermee kunnen lange afstanden overbrugd worden tegen een lage demping” – Stefan Ideler, CTO bij i3D.net.

De diensten van NDIX zijn een goede aanvulling op het Dark Fiber netwerk, dat Relined levert en beheert. Beide bedrijven zijn geen concurrenten van elkaar, omdat Relined alleen Dark Fiber levert en geen aanvullende diensten. Sterker nog, de bedrijven vullen elkaar aan en versterken elkaar” – Dennis Snijder, Manager Verkoop bij NDIX.

Voor meer informatie kijk op onze website: www.relined.eu

Podcast Relined

In deze podcast leggen Dennis van Jaarsveld en Erik den Breejen in een gesprek met Simon Besteman uit hoe de wereld van dark fiber in elkaar zit. Relined is al sinds 2003 een van de leidende bedrijven op dit gebied, zij verbinden een aantal Nederlandse datacenters met elkaar, en hebben inmiddels ook netwerken naar Duitsland en Denemarken. Altijd al meer willen weten van de glasvezel wereld? Beluister dan nu de podcast:

Relined
Adresgegevens
Clarissenhof 5d 4133 AB Vianen
Telefoon
+31 (0)347 358 010
E-mailadres
sales@relined.eu
Website
https://relined.eu/
Contact
Erik den Breejen

Downloads

Operationele analyse van uw netwerk
Operationele analyse van uw netwerk
19 oktober 2021
Bent u ook benieuwd of uw netwerk slimmer ingericht kan worden? Heeft u toekomstplannen en vraagt u zich af hoe…
Lees meer
Ledenvoordeel: Amsterdams metronetwerk
Ledenvoordeel: Amsterdams metronetwerk
19 oktober 2021
Ledenvoordeel: Amsterdams metronetwerk Als trotse partner van de Dutch Cloud Community biedt Relined alle leden de kans om tegen een…
Lees meer

Recente berichten

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief!

ISPConnect en DHPA zijn nu Dutch Cloud Community

We zijn sinds januari 2021 gefuseerd tot de Dutch Cloud Community.

De fusie van ISPConnect en DHPA heeft plaatsgevonden om als nieuwe branchevereniging de belangen te behartigen voor de Nederlandse cloud-, hosting- en internetsector.

Al onze informatie vind je vanaf nu op dutchcloudcommunity.nl