Relined Fiber Network

Relined Fiber Network

Hoogwaardige connectiviteit en veilig dataverkeer

Een goede en betrouwbare glasvezelinfrastructuur is tegenwoordig onmisbaar. Nederland, Duitsland en Denemarken hebben een uitstekende en fijnmazige glasvezelinfrastructuur. Deze wordt alleen niet altijd even optimaal benut. Regelmatig worden nieuwe netwerken aangelegd om een verbinding tot stand te brengen. Dit terwijl zo’n verbinding vaak veel effectiever en efficiënter kan worden gerealiseerd met gebruik van de onbenutte Dark Fibers van bestaande netwerken.

Dat is de specialiteit van Relined: wij zijn de grootste onafhankelijke verhuurder van onbenutte glasvezelcapaciteit in nationale en internationale publieke en private glasvezelnetwerken. Beschikbaar op vele locaties in Nederland, Duitsland en Denemarken.

Het resultaat? Praktisch iedere locatie is bereikbaar! Ook werelds grootste internetknooppunten Amsterdam en Frankfurt zijn op ons netwerk aangesloten. Hier leveren we point to point verbindingen tussen vrijwel alle carrier neutrale datacenters.

Meer over Relined Fiber Network ->


Eigen Dark Fiber netwerk in Amsterdam

Wij beschikken over een uitgebreid Dark Fiber netwerk in Amsterdam. Op deze glasvezelinfrastructuur in het metronetwerk van Amsterdam zijn meer dan 30 carrier neutrale datacenters (redundant) aangesloten. Dit netwerk is volop in ontwikkeling. Niet alleen omdat we nauwe samenwerkingen aangaan met nieuwe datacenters, ook omdat we blijven innoveren en investeren om zo kort mogelijke routes aan te bieden tussen de verschillende datacenters. Korte routes betekenen lage demping en snelle datatransport.

Scherpe metrotarieven en snelle oplevering

Uw datacenterverbinding in Amsterdam leveren wij voor een scherp vast metrotarief en in de meeste gevallen binnen 1 tot 3 weken. Is het gewenste datacenter nog niet aangesloten op ons Dark Fiber netwerk, dan vinden we samen de beste oplossing voor uw business case.

Relined en Internet Service Providers

Dark Fiber is voor veel hostingpartijen en Internet Service Providers een interessante keuze voor het bouwen van een eigen netwerk waarop zij hun eigen diensten kunnen leveren aan eindgebruikers. Al sinds 2003 werken wij samen met diverse partijen. Hierdoor kennen wij de markt goed en kunnen we bedrijven ondersteunen in hun groei.

Wij vertellen u graag waarom Relined uw partner is, maar nog liever laten we dat onze klanten doen:

“Relined werkt sinds 2013 met Art Of Automation, maar is voor velen binnen ons bedrijf al langer dan dat een betrouwbare partner. Zo ken ik Relined via mijn vorige werkgever. De samenwerking verloopt soepel. Alle personen waar wij contact mee hebben, kennen onze case meer dan voldoende, tonen er oprecht interesse in en kunnen bovendien een waardevolle bijdrage leveren.”

David Jacobs, Commercieel Directeur bij Art of Automation

“De diensten van NDIX zijn een goede aanvulling op het Dark Fiber netwerk, dat Relined levert en beheert. Beide bedrijven zijn geen concurrenten van elkaar, omdat Relined alleen Dark Fiber levert en geen aanvullende diensten. Sterker nog, de bedrijven vullen elkaar aan en versterken elkaar”

Dennis Snijder, Manager Verkoop bij NDIX

 

“Nu de Dark Fiber verbonden is met ons datacenter-netwerk, zijn we onze eigen internetprovider voor het kantoor. Dit zorgt voor een zeer flexibele oplossing met een snelheid en latency die normaliter door een zakelijke provider niet geleverd kan worden.”

Tjebbe de Winter, Managing Director bij Cyso

“Het netwerk van Relined heeft een unieke ligging langs de spoordijken van ProRail en in de hoogspanningsmasten van TenneT. Hiermee kunnen lange afstanden overbrugd worden tegen een lage demping”

Stefan Ideler, CTO bij i3D.net

Onze kernwaarden

Klantgerichtheid Wij zijn betrokken bij uw organisatie, verdiepen ons in uw behoeften en komen zo samen tot de beste maatwerk oplossingen.

Vakmanschap Wij zijn professionals die ons vak verstaan. We hebben de juiste kennis en ervaring en zijn nieuwsgierig en leergierig zodat we ons door kunnen blijven ontwikkelen.

Kwaliteit Het leveren van kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel. Dit zie je terug in ons netwerk, onze dienstverlening en onze medewerkers.

Flexibiliteit De communicatielijnen zijn kort en is er veel interactie met de klant richting maatwerk oplossingen.

Onafhankelijk We zijn neutraal en daardoor kunnen wij de beste maatwerk oplossing voor de klant kiezen.

 

Podcast Relined

In deze podcast leggen Dennis van Jaarsveld en Erik den Breejen in een gesprek met Simon Besteman uit hoe de wereld van dark fiber in elkaar zit. Relined is al sinds 2003 een van de leidende bedrijven op dit gebied, zij verbinden een aantal Nederlandse datacenters met elkaar, en hebben inmiddels ook netwerken naar Duitsland en Denemarken. Altijd al meer willen weten van de glasvezel wereld? Beluister dan nu onderstaand deze podcast. Een overzicht van alle podcasts is hier te vinden.

Relined Fiber Network
Adresgegevens
Clarissenhof 5d 4133 AB Vianen
Telefoon
+31 (0)347 358 010
E-mailadres
sales@relined.eu
Website
https://relined.eu/
Contact
Erik den Breejen
Erik den Breejen

Acties

Operationele analyse van uw netwerk
Operationele analyse van uw netwerk
19 oktober 2021
Met één van onze Network Architecten Bent u ook benieuwd of uw netwerk slimmer ingericht kan worden? Heeft u toekomstplannen…
Lees meer
Ledenvoordeel: Amsterdams metronetwerk
Ledenvoordeel: Amsterdams metronetwerk
19 oktober 2021
Dark Fiber Amsterdam Als trotse partner van de Dutch Cloud Community bieden wij alle leden de kans om tegen een…
Lees meer

Recente berichten

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief!
[mc4wp_form id="483"]

ISPConnect en DHPA zijn nu Dutch Cloud Community

We zijn sinds januari 2021 gefuseerd tot de Dutch Cloud Community.

De fusie van ISPConnect en DHPA heeft plaatsgevonden om als nieuwe branchevereniging de belangen te behartigen voor de Nederlandse cloud-, hosting- en internetsector.

Al onze informatie vind je vanaf nu op dutchcloudcommunity.nl