maincubes

maincubes: 100% beschikbaar en extreem veilig

maincubes is de enige onafhankelijke Europese datacenter ontwikkelaar en operator met locaties in Amsterdam en Frankfurt. Deze hypermoderne datacenters zijn ontworpen volgens strenge Duitse standaarden voor beschikbaarheid, efficiëntie en veiligheid. Hierdoor garandeert maincubes 100% uptime en kunnen zij ICT-omgevingen van ieder formaat huisvesten. Racks, cages, private suites en zelfs datacenter-in-een-datacenter oplossingen behoren tot de opties, met een density geschikt voor high performance computing en de mogelijkheid tot maatwerk.

Het Nederlandse datacenter maincubes AMS01 is gelegen in Schiphol-Rijk en is eenvoudig bereikbaar. De locatie is in 2018 volledig gemoderniseerd en beschikt nu over 4.400 m2 vloerruimte met een directe en redundante voorziening op het stroomnet. Dit garandeert een storingsvrije omgeving met een ideale stroomdichtheid tot wel 20 kW per rack. Een innovatief koelingssysteem zorgt daarbij voor een gunstige PUE waarde. Deze efficiëntie kan vergroot worden door toepassing van innovatieve technologieën, waaronder immersion cooling en Open Compute Hardware (OCP). Niet voor niets is het European OCP Experience Center in maincubes AMS01 ondergebracht.

AMS01:
maximale prestaties en OCP-ready

European Open Compute Project (OCP) Experience Center

Gecertificeerd, 24/7 beveiliging en carrier neutraal

Dataprotectie en operationele betrouwbaarheid voldoen aan Europese standaarden en (strengere) Duitse richtlijnen. Data wordt beschermd met een multi-layer beveiligingssysteem en met 24/7 on-site bemande bewaking. Bovendien is maincubes AMS01 onder andere ISO 27001:2013, ISAE 3402 en ISO 9001 gecertificeerd. Het carrier-neutrale datacenter biedt een enorme keuze aan connectiviteit voor transit en peering via Tier-I-carriers en internet exchanges, waaronder AMS-IX. Klanten kunnen daarnaast gebruikmaken van kantoorruimte, opslagruimte en andere faciliteiten.

Internationaal partnernetwerk

Of je nu mainstream IT technologie, innovatieve open source hardware of zelfs high-density apparatuur bij maincubes wil onderbrengen: het is allemaal mogelijk. maincubes biedt een unieke combinatie van flexibiliteit, persoonlijke service en zekerheid op basis van Europese standaarden. Hiertoe heeft maincubes partnerships gesloten met innovatieve providers, zoals Asperitas voor Immersion Cooling en HYDRO66 voor HPC-oplossingen. Dankzij de betrouwbare dienstverlening en 100% beschikbaarheid fungeert maincubes als een verlengstuk richting klanten, waarbij het gezamenlijke doel om een optimale dienst te leveren voorop staat.

Contactgegevens van maincubes

Arent van Daalen
Sales Manager maincubes
Tel: +31 20 7880 380
E-mail: Arent.vanDaalen@maincubes.com

Bezoekadres
Capronilaan 2
1119NR, Schiphol-Rijk

Recente berichten

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief!

ISPConnect en DHPA zijn nu Dutch Cloud Community

We zijn sinds januari 2021 gefuseerd tot de Dutch Cloud Community.

De fusie van ISPConnect en DHPA heeft plaatsgevonden om als nieuwe branchevereniging de belangen te behartigen voor de Nederlandse cloud-, hosting- en internetsector.

Al onze informatie vind je vanaf nu op dutchcloudcommunity.nl