Intel® + Lenovo

Het verhaal van Lenovo is altijd gericht geweest op het vormgeven van computerintelligentie om een betere wereld te creëren. Met ’s werelds breedste portfolio van technologische producten leveren wij onze visie van “Slimmere Technologie voor Iedereen” door middel van producten, oplossingen, software en diensten die individuen, gemeenschappen, bedrijven en hele bevolkingsgroepen nodig hebben om hun potentieel te vervullen.

We leveren wereldwijd een volledig portfolio van pc’s en tablets, monitoren, accessoires, smartphones, smart home- en smart collaboration-oplossingen, augmented en virtual reality (AR/VR), commerciële Internet of Things (IoT), software, diensten en slimme infrastructuur datacenteroplossingen.

Net zoals wij ons bedrijf in meer dan drie decennia hebben getransformeerd, hebben wij talloze organisaties uit de gezondheidszorg, het onderwijs, de detailhandel, de productiesector, de logistiek, de professionele dienstverlening en nog veel meer geholpen bij het heroverwegen van de manier waarop zij technologie gebruiken om hun bedrijf nieuw leven in te blazen door middel van slimmere oplossingen die gebruikmaken van hardware, software en diensten.

Specialisme Lenovo

Lenovo Infrastructure Solutions Group (ISG) is een leverancier van slimme infrastructuuroplossingen voor organisaties van elke omvang. Onze technologie en inzichten vormen het datagecentreerde hart van slimmere retail, slimmere productie, slimmere steden, slimmere gezondheidszorg, slimmere financiën en nog veel meer.

Met edge- en cloudcomputing, analyse en kunstmatige intelligentie, en Infrastructure-As-a-Service via TruScale, leveren we slimmere technologie voor iedereen.

ISG biedt onder meer:

  • ThinkAgile-portfolio van softwaregedefinieerde infrastructuur
  • ThinkSystem-portfolio van bedrijfsinfrastructuur

Bij het kiezen van een Lenovo-oplossing, aangedreven door Intel®, kunnen klanten de software kiezen die het beste bij hun behoeften past, van partners zoals Microsoft, Nutanix, VMware en meer.

Naast ThinkSystem-server (aangedreven door Intel® Xeon®)- en opslagoplossingen bieden we ook een brede reeks technische oplossingen die zijn ontworpen voor specifieke workloads, waaronder kunstmatige intelligentie, VDI en big data. Ons uitgebreide portfolio van oplossingen strekt zich uit van het datacenter tot de edge en de cloud. Oplossingen kunnen worden aangeschaft via traditionele CapEx-aankopen of via Lenovo TruScale Infrastructure Services, ons op verbruik gebaseerde “pay-for-what-you-use”-datacenteraanbod.

Bekijk hier het volledige partnerprofiel van Dutch Cloud Community

Persbericht: “Lenovo Unveils Next Generation of Intel-Based Smart Infrastructure Solutions to Accelerate IT Modernization”

Intel® + Lenovo
Adresgegevens
De Entree 250 A, 1101 EE Amsterdam, Nederland
Website
https://www.lenovo.com/nl/nl/data-center
Contact
Marcel Willemsen
Marcel Willemsen

Downloads

Download “Smarter technology for the next reality”
Download “Smarter technology for the next reality”
25 januari 2023
Your guide to the trends shaping tomorrow’s world, and the tech you need to be a leader in it. Edge…
Lees meer
Download “Lenovo – Hyperconverged Infrastructure solutions”
Download “Lenovo – Hyperconverged Infrastructure solutions”
31 augustus 2022
Take the complexity out of your data center with hyperconverged solutions from Lenovo. Lenovo ThinkAgile hyperconverged infrastructure (HCI) solutions are…
Lees meer
Download “Refresh and Modernize with Intel® powered ThinkAgile VX HCI”
Download “Refresh and Modernize with Intel® powered ThinkAgile VX HCI”
23 september 2021
Improve IT responsiveness and lower operational costs In most organizations today, IT is supporting a hybrid or multi cloud environment…
Lees meer

Recente berichten

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief!
[mc4wp_form id="483"]

ISPConnect en DHPA zijn nu Dutch Cloud Community

We zijn sinds januari 2021 gefuseerd tot de Dutch Cloud Community.

De fusie van ISPConnect en DHPA heeft plaatsgevonden om als nieuwe branchevereniging de belangen te behartigen voor de Nederlandse cloud-, hosting- en internetsector.

Al onze informatie vind je vanaf nu op dutchcloudcommunity.nl