Juniper Networks

Juniper Networks vereenvoudigt de complexiteit van netwerken in het cloud-tijdperk met producten, oplossingen en services, die de manier waarop we verbindingen leggen, werken en leven te veranderen. We nemen de traditionele beperkingen van netwerken weg om onze klanten en partners in staat te stellen geautomatiseerde, schaalbare en veilige netwerken te leveren die de mensen verbinden.

Specialisme

Meer klanten kiezen voor Cloud , “Everything as a Service” en complete veilige oplossingen en diensten. Nu technologische ontwikkelingen zoals Internet of Things, Big Data, Artificial Intelligence, 5G, SD-WAN en Edge Computing steeds belangrijker worden, verwachten organisaties dat hun MSP hierin mee gaat.

Om deze digitale transformatie bij te houden, moeten infrastructuur, activiteiten en services transformeren. Met de veilige, geautomatiseerde cloudarchitectuur van Juniper kunt u deze verandering aanbrengen en uw wendbaarheid vergroten in de snel evoluerende MSP-markt.
Het gaat hierbij niet om het bouwen van betere netwerken, maar zorgen dat deze netwerken zichzelf beter maken.

AI voor IT

Juniper Networks oplossingen zijn ontwikkeld met het oog op de behoeften van MSP klanten. Ze vereenvoudigen het beheer van heterogene netwerkomgevingen met een focus op de orchestratie. En de automatisering en programmeerbaarheid van netwerken, beheereenvoud, overzicht en analyses van netwerkdata. Het uitgebreide open aanbod van netwerkoplossingen van Juniper omvat onder meer de multi-cloud-oplossing Contrail Enterprise Multicloud en een complete reeks van datacenter-switches, routers en security.
De overname van Mist Systems heeft Juniper geholpen aan een uitbreiding van het aanbod van oplossingen voor bedrijfsbreed, door AI aangestuurd netwerkbeheer, van het datacenter tot het draadloze netwerk (WLAN).

Juniper Networks
Adresgegevens
Boeing Avenue 240 1119 PZ Schiphol-Rijk
Telefoon
+31207125700
Website
https://www.juniper.net/

Recente berichten

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief!
[mc4wp_form id="483"]

ISPConnect en DHPA zijn nu Dutch Cloud Community

We zijn sinds januari 2021 gefuseerd tot de Dutch Cloud Community.

De fusie van ISPConnect en DHPA heeft plaatsgevonden om als nieuwe branchevereniging de belangen te behartigen voor de Nederlandse cloud-, hosting- en internetsector.

Al onze informatie vind je vanaf nu op dutchcloudcommunity.nl