Iron Mountain Data Centers

Iron Mountain Data Centers is een toonaangevende leverancier van datacenter- en colocatiediensten. Het wereldwijde portfolio van Iron Mountain Data Centers bestaat uit hyperscale ready, strategic edge en ondergrondse data centers. Samen beslaan onze datacenters meer dan 325.000 vierkante meter en zijn ze strategisch gepositioneerd over vijftien locaties, in vijf landen en drie continenten. Iron Mountain Data Centers heeft meer dan 1200 klanten, waaronder cloud aanbieders, multinationals en lokale organisaties. Zij kiezen voor Iron Mountain Data Centers vanwege hun bewezen staat van dienst, operationele efficiëntie en vermogen tot risicobeperking. De colocatie faciliteiten van Iron Mountain zijn duurzaam en bieden ruimte voor eenvoudige toegang tot carriers, cloud aanbieders, exchanges en IT-services die nodig zijn voor de digitale transformatie. Iron Mountain Data Centers zorgt er voor dat zelfs de meest streng gereguleerde klanten aan de regels voldoen zowel binnen het bedrijfsleven als de publieke sector.

Iron Mountain klant Rens Ariens, Founder en CEO van Yisp zei het volgende over het Iron Mountain Data Centers AMS-1: “De facility ziet er extreem professioneel uit en heeft de juiste certificaten, daarbij is het een van de groenste data centers in de wereld.”

Binnen Europa heeft  Iron Mountain Data Centers locaties in Londen, Amsterdam en Frankfurt. Deze data centers zijn 100% carbon neutraal en 100% carrier neutraal en bieden een gevarieerd ecosysteem aan carriers, cloud-on ramps en verscheidene IT service providers. Wij streven om voor al onze klanten een passende oplossing te vinden om groei en digitale transformatie mogelijk te maken.

Zou je meer willen weten? Je kan contact opnemen met Iron Mountain Data Centers via: +31 20 316 5170 of kijk op www.ironmountain.com/datacenters.

Recente berichten

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief!

ISPConnect en DHPA zijn nu Dutch Cloud Community

We zijn sinds januari 2021 gefuseerd tot de Dutch Cloud Community.

De fusie van ISPConnect en DHPA heeft plaatsgevonden om als nieuwe branchevereniging de belangen te behartigen voor de Nederlandse cloud-, hosting- en internetsector.

Al onze informatie vind je vanaf nu op dutchcloudcommunity.nl