Huawei

Huawei

Huawei biedt innovatieve oplossingen voor informatie- en communicatietechnologie en draagt al vijftien jaar bij aan de Nederlandse telecominfrastructuur en digitalisering. Huawei bedient in Nederland (in-)direct tien miljoen klanten. Internationaal staat de organisatie in de top drie van meest innovatieve bedrijven ter wereld. Met deze innovaties bouwen we aan een volledig verbonden, intelligente wereld. Voor elk individu, elk huishouden en elke organisatie. Huawei heeft 194.000 medewerkers in 170 landen en onderzoekscentra over de hele wereld. Het Nederlandse hoofdkantoor is gevestigd in Rijswijk.

Partnership Huawei

Wij zijn verheugd aangesloten te zijn bij deze belangrijke Nederlandse community. De samenwerking met bedrijven uit de cloudsector is een van onze prioriteiten. Innovatie is een kernwaarde voor ons en onze technologieën worden de afgelopen jaren al ingezet in Nederland en meer specifiek in de oplossingen die de Nederlandse cloud serviceproviders naar de markt brengen. Wij kijken er naar uit om onze wereldwijde ervaring en innovatiekracht te koppelen aan deze specialisten”, aldus Leon Zhang, General Manager Enterprise Business Group.

Huawei
Adresgegevens
Laan van Vredenoord 56 2289 DJ Rijswijk
Website
https://www.huawei.com/nl/
Contact
Alexander Meulema
Channel Accountmanager

Recente berichten

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief!
[mc4wp_form id="483"]

ISPConnect en DHPA zijn nu Dutch Cloud Community

We zijn sinds januari 2021 gefuseerd tot de Dutch Cloud Community.

De fusie van ISPConnect en DHPA heeft plaatsgevonden om als nieuwe branchevereniging de belangen te behartigen voor de Nederlandse cloud-, hosting- en internetsector.

Al onze informatie vind je vanaf nu op dutchcloudcommunity.nl