Hewlett Packard Enterprise

Hewlett Packard Enterprise (HPE) is een wereldwijde marktleider op het gebied van technologische oplossingen waarmee klanten data uit de ‘edge’, de ‘core’ en de cloud kunnen verwerken, analyseren, gebruiken en toepassen. Zo stelt HPE klanten in staat om sneller nieuwe businessmodellen te ontwikkelen, klantervaringen te verbeteren en operationele efficiëntie te verhogen - nu en in de toekomst. Download de referentiecase 'Op weg met big data'

We maken IT-omgevingen efficiënter, productiever en veiliger, waardoor snelle, flexibele antwoorden op een snel veranderend concurrentielandschap mogelijk zijn. We stellen organisaties in staat om snel op ideeën te reageren door een infrastructuur te bieden die gemakkelijk kan worden samengesteld om aan veranderende eisen te voldoen, voor een leidende positie in de hedendaagse markt van disruptieve innovatie.

We leveren, samen met onze partners, hoogwaardige oplossingen, consulting en ondersteunende diensten in één pakket. Dat is een van onze belangrijkste onderscheidende factoren. We hebben toonaangevende posities in servers, storage, networking, converged systems, software, services en cloud, tezamen met op maat gemaakte financierings- oplossingen en -strategie.

Hewlett Packard is ruim 75 jaar actief in innovatie. Ons portfolio van intellectual property en wereldwijde R&D maken deel uit van een innovatieroadmap om organisaties van elke omvang te helpen bij de overgang van traditionele technologieplatforms naar de IT-systemen van de toekomst.

Specialisme

Als Service Provider hangt uw succes af van meer leveren dan eenvoudige infrastructuurdiensten om hybride IT, zakelijke apps en branchespecifieke expertise te leveren. HPE verkort de tijd die u nodig heeft om diensten te leveren met relevante oplossingen, flexibele bedrijfsmodellen en go-to-mar- ket-programma’s voor verregaande samenwerking.

HPE is uniek partnergericht. Wij geloven dat het succes van Service Providers de sleutel is tot succes in de hybride cloudwereld van vandaag.
Een partnership met HPE betekent nieuwe omzetmogelijkheden, een krachtige groeimotor voor uw bedrijf en oplossingen die klanten nodig hebben om de digitale transformatiecurve voor te blijven.

De samenwerking tussen Service Providers en Hewlett Packard Enterprise zorgt ervoor dat de managed services en clouddiensten van CSP’s en MSP’s kunnen worden gebouwd op de eersteklas hardware van Hewlett Packard Enterprise (HPE) die voldoet aan de strengste datacompliance en integriteitseisen. Hierdoor kunnen we onze gezamenlijke klanten veiligheid, continuïteit, schaalbaarheid en beschikbaarheid garanderen.

Hewlett Packard Enterprise: ‘De verschuiving naar ‘hybrid’ is een feit’

Digitale transformatie betekent een verschuiving van traditionele IT-modellen naar innovatieve samenwerking, nieuwe contractmodellen en snel opkomende nieuwe dienstverleners en boeiende klantervaringen.
Om concurrerend te zijn is transformatie nodig, verbeterde bedrijfsflexibiliteit, meer efficiency en versnelde innovatie. IT-consumptie evolueert snel om deze uitdagingen aan te gaan. Organizaties sourcen, beheren en consumeren IT-services over een brede variëteit aan traditionele, private en public clouds om zodoende tot de juiste IT mix voor hun workloads, applicaties en andere unieke IT behoeften te komen.

Het vertalen van nieuwe bedrijfsinvesteringen in tastbare inkomsten is een uitdaging waar veel Service Providers voor staan. Met de steeds wisselende behoeften van de klant is het lastig om in de paste blijven met de ontwikkeling en levering van services die omzet genereren. Financiering van de eigen transformatie, verschuivend van CapEx naar OpEx, en het afstemmen van kosten op inkomsten is een zware dobber. Sales en marketing moet snel schakelen om kennis op peil te houden en de groeiende kans te benutten om IT als een service te leveren. Partneren met de juiste partijen biedt kansen om snel problemen op te lossen en groei te versnellen.

Samen sterk!

Hewlett Packard Enterprise volgt een unieke Hybrid Infrastructuurstrategie om te voldoen aan de eisen van verschuivend IT-verbruik, workload & applicatiediversiteit en geografische business vereisten, waardoor klanten uiteindelijk de juiste
IT-mix krijgen om te gedijen in de huidige, zich steeds verder digitaliserende economie.
Deze infrastructuurstrategie is gericht op samenwerking met MSP’s, ISV’s, CSP en SaaS providers om gezamenlijk de off-premise, service gerelateerde diensten te leveren die voorzien in de unieke klantvereisten, als aanvulling op de private cloud en hybride IT-beheermogelijkheden van HPE.

De samenwerking tussen Service Providers en HPE omvat drie belangrijke peilers:

Een goede samenwerking in een hybride wereld begint met 100% commitment aan het zakelijk succes van Service Providers. De hybride infrastruc- tuurstrategie van HPE biedt Service Providers de middelen om hun klanten te helpen bij het evalueren van hun IT-strategie en te migreren naar een hybride omgeving, rekening houdend met workloads, applicaties en geografische diversiteit.
Om succesvol te zijn in de hybride wereld, is samenwerking en partnering een vereiste. Die partner? Dat is Hewlett Packard Enterprise.

Hewlett Packard Enterprise
Adresgegevens
Stroombaan 16 1181 VX Amstelveen
Telefoon
+31202450000
Website
https://www.hpe.com/

Recente berichten

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief!
[mc4wp_form id="483"]

ISPConnect en DHPA zijn nu Dutch Cloud Community

We zijn sinds januari 2021 gefuseerd tot de Dutch Cloud Community.

De fusie van ISPConnect en DHPA heeft plaatsgevonden om als nieuwe branchevereniging de belangen te behartigen voor de Nederlandse cloud-, hosting- en internetsector.

Al onze informatie vind je vanaf nu op dutchcloudcommunity.nl