Fortinet

Fortinet (NASDAQ: FTNT) beschermt ’s werelds grootste ondernemingen, internet(service)providers en overheidsorganisaties. Het biedt organisaties intelligente, geïntegreerde, naadloze bescherming van het alsmaar groeiende aanvalsoppervlak. Het stelt hen in staat om nu- en in de toekomst een antwoord te kunnen geven op de steeds hogere eisen die aan (grenzeloze) netwerk gesteld worden.

Alleen de Fortinet Security Fabric architectuur is in staat om compromisloze beveiliging te bieden op meest kritieke security vraagstukken, of het nu mobiele-, netwerk-, applicatie-, of cloudomgevingen betreft. Op dit moment vertrouwen meer dan 400,000 klanten op Fortinet voor effectieve bescherming.

Kom meer te weten op fortinet.com, het blog van Fortinet en FortiGuard Labs.

Specialisme

Fortinet-oplossingen stellen Managed Security Service Providers in staat om met bewezen bewezen, adaptieve security oplossingen te leveren die past bij elke omgeving en/of security vraagstuk. Of het gaat om klein- en middelgrote organisaties, of enterprises, datacenters en serviceprovider netwerken.

Wij begrijpen de specifieke technologie vraagstukken en support eisen die Managed Service Providers (MSSP’s, Netwerk Service Providers of System Integrators) vandaag de dag vereisen. Dat is een van de redenen waarom Fortinet ervaren Professionals inzet, met achtergronden in MSSP operaties, product ontwikkeling en training, om het Fortinet industry-leading partner programma te beheren en te ontwikkelen. Onze technologieën en oplossingen worden in de basis al ontworpen om om te kunnen gaan met multi-tenancy, plaform flexibiliteit en high-performance netwerken. Dit om MSSPs effectief te kunnen helpen bij beveiliging van klantnetwerken. Onze aanpak draagt bij aan ontwikkeling van nieuwe omzetstromen, hogere winstmarges en differentiatie ten opzichte van de competitie.

Fortinet
Adresgegevens
Papendorpseweg 97 3528 BJ Utrecht
Telefoon
+31303400800
Website
https://www.fortinet.com/

Recente berichten

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief!
[mc4wp_form id="483"]

ISPConnect en DHPA zijn nu Dutch Cloud Community

We zijn sinds januari 2021 gefuseerd tot de Dutch Cloud Community.

De fusie van ISPConnect en DHPA heeft plaatsgevonden om als nieuwe branchevereniging de belangen te behartigen voor de Nederlandse cloud-, hosting- en internetsector.

Al onze informatie vind je vanaf nu op dutchcloudcommunity.nl