Escrow4all

Escrow4all is de meest vooruitstrevende escrow-provider van Nederland en de enige in de Benelux met een ISO 27001-certificering. Wij leveren continuï- teitsregelingen en werken daarbij samen met ruim 50 hosting / managed services providers.

Met onze kennis en ervaring zorgen we ervoor dat het intellectueel eigendom van de ISV/SaaS vendor in veilige handen is en dat de belangen van de gebruiker optimaal worden beschermd.
Naast software (broncode) escrow en SaaS escrow is Escrow4all door ICANN geaccrediteerd omdata escrow diensten te leveren voor Top Level Domeinnamen (TLDs).

Onze proactieve houding en transparante manier van communiceren worden gewaardeerd door veel klanten in Nederland en ver daarbuiten. Wij streven ernaar om die klanten te laten profiteren van onze knowhow als het om escrow gaat.

Specialisme

Escrow4all heeft in samenwerking met (de directie en het bestuur van) DHPA en andere business partners, een continuïteitsregeling voor DHPA deelnemers uitgewerkt. Daarbij zijn de wensen en eisen van de DHPA deelnemers die zijn vergaard uit een enquête meegenomen.

Deze doordachte en efficiënte continuïteitsregeling bestaat uit 4 verweven componenten. Tezamen zorgt het ervoor dat de dienstverlening aan klanten – bij deconfiture van een DHPA deelnemer – onverminderd wordt voortgezet.

Hiermee wordt adequaat invulling gegeven aan het telkens terugkerende vraagstuk van klanten over continuïteit van hun MSP.

Escrow4all
Adresgegevens
MediArena 7 1114 BC Amsterdam
Telefoon
+31203420250
E-mailadres
info@escrow4all.com
Website
https://www.escrow4all.com/

Recente berichten

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief!
[mc4wp_form id="483"]

ISPConnect en DHPA zijn nu Dutch Cloud Community

We zijn sinds januari 2021 gefuseerd tot de Dutch Cloud Community.

De fusie van ISPConnect en DHPA heeft plaatsgevonden om als nieuwe branchevereniging de belangen te behartigen voor de Nederlandse cloud-, hosting- en internetsector.

Al onze informatie vind je vanaf nu op dutchcloudcommunity.nl