Commvault

Commvault is leverancier van oplossingen voor databescherming en informatiemanagement. Het helpt bedrijven over de gehele wereld bij het activeren van hun data om meerwaarde te genereren en nieuwe inzichten op te doen, en bij het transformeren van moderne data-omgevingen. Met oplossingen en diensten die zowel direct als door een netwerk van partners en serviceproviders worden geleverd, beschikt Commvault over een van de grootste portfolio’s ter wereld op het gebied van databescherming en -herstel, cloud, virtualisatie en archivering, en filesync en share.

Commvault wordt onderscheiden door zowel klanten als derde partijen op het gebied van technologische visie, innovatie en het vervullen van zijn rol als onafhankelijk en betrouwbaar expert. Doordat het geen belangen in hardware heeft of er andere zakelijke verborgen agenda’s op nahoudt, kan Commvault zich volledig richten op datamanagement. Verschillende bedrijven – van klein tot groot en in verschillende sectoren – vertrouwen daarom op de oplossingen van Commvault, zowel on-premise, op verschillende mobiele platforms en naar en van de cloud, als as-a-Service. Ga voor meer informatie over Commvault en hoe het bedrijf u kan helpen uw data voor u te laten werken naar commvault.com.

Specialisme

Databeheer is een onlosmakelijk onderdeel van Managed Services. Vrijwel iedere dienstverlener heeft backup als vaste of optionele dienst in de catalogus, of het nu beheer op afstand betreft, in de hosting omgeving of – steeds vaker – in de publieke cloud. Toch zijn niet alle data-beheersdiensten gelijkwaardig, of even rendabel. Databeheer is bij uitstek een kans voor dienstverleners om zich te onderscheiden, te innoveren en winstmarges te verhogen. Daarom kiezen de meest gerenommeerde cloud dienstverleners voor Commvault.

Commvault biedt cloud dienstverleners en indirect de eindklant een unieke propositie: De mogelijkheid om vanaf een enkelvoudig en gedeeld data platform alle klanten tegelijk te bedienen, met het breedste scala aan hoogwaardige data diensten, geschikt voor iedere private of publieke cloud omgeving. Dit levert, ten opzichte van het gebruik van verschillende producten per klant, dienst of cloud, ongekende operationele efficiëntie en gebruikservaring op.
Voordelig voor dienstverlener en eindklant.

Datadiensten door Commvault mogelijk gemaakt bestaan onder meer uit backup, noodherstel en archivering, voor fysieke en virtuele bestandssystemen of applicaties, voor werkplekken en voor cloud diensten zoals AWS, Azure, Google Cloud, Office 365, G-Suite en Salesforce.com. Al deze functies worden ondersteund door beproefde technologie, die helpt voldoen aan data en toegang gerelateerde wet- en regelgeving.

Commvault
Adresgegevens
Papendorpseweg 99 3528 BJ Utrecht
Telefoon
+31307117200
Website
https://www.commvault.com/nl-nl/

Recente berichten

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief!

ISPConnect en DHPA zijn nu Dutch Cloud Community

We zijn sinds januari 2021 gefuseerd tot de Dutch Cloud Community.

De fusie van ISPConnect en DHPA heeft plaatsgevonden om als nieuwe branchevereniging de belangen te behartigen voor de Nederlandse cloud-, hosting- en internetsector.

Al onze informatie vind je vanaf nu op dutchcloudcommunity.nl