Check Point

Check Point: You Deserve The Best Security

Het geheim van een effectieve en efficiënte security schuilt in een geconsolideerde aanpak
Check Point Software Technologies Ltd. is een toonaangevende leverancier van cyberbeveiligingsoplossingen voor overheden en bedrijven wereldwijd. De oplossingen van Check Point beschermen meer dan 100.000 organisaties van elke omvang tegen de meest complexe cyberaanvallen met een toonaangevende vangstratio van malware, ransomware en andere soorten aanvallen.

De meest effectieve en efficiënte bedreigingspreventie wordt bereikt door het toepassen van een uniform beheerplatform, Check Point Infinity. Dit is de eerste moderne, geconsolideerde cyberbeveiligingsarchitectuur die is gebouwd om de meest geavanceerde aanvallen van vandaag te voorkomen op netwerken, de cloud, eindpunten, mobiele apparaten en het IoT. Het platform wordt aangestuurd door het grootste netwerk ter wereld voor informatie over bedreigingen en beheert de Infinity architectuur centraal, om aanvallen in realtime effectief te beperken, hiaten in de beveiliging op te lossen en de totale eigendomskosten te verlagen.

Ook Eurowind beschermt haar kritieke energie infrastructuur met Check Point Infinity. Je kan deze referentie nalezen op onze webpagina.

Bent u er klaar voor om uw beveiligingsarchitectuur te consolideren?

Meer informatie:

Check Point
Contact
Geoffrey Nijbroek
Geoffrey Nijbroek
Major Account Manager

Recente berichten

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief!
[mc4wp_form id="483"]

ISPConnect en DHPA zijn nu Dutch Cloud Community

We zijn sinds januari 2021 gefuseerd tot de Dutch Cloud Community.

De fusie van ISPConnect en DHPA heeft plaatsgevonden om als nieuwe branchevereniging de belangen te behartigen voor de Nederlandse cloud-, hosting- en internetsector.

Al onze informatie vind je vanaf nu op dutchcloudcommunity.nl