Unit4

Onze missie is de wereld van financieel-administratieve verplichtingen en verantwoordelijkheden samen te laten vloeien met die van ambitieus en succesvol ondernemerschap, zodat beiden kunnen accelereren. Ons handelsmerk is dat de accountant en ondernemer beter ‘samen door één deur gaan’ en tot verrassend goede resultaten komen. Dit noemen wij ‘Controlled Ondernemerschap’. Unit4 Bedrijfssoftware – Alles onder controle

Cloud Services is een afdeling binnen Unit4 Bedrijfssoftware die de Unit4 software als dienst (As a Service) aanbiedt vanuit de Cloud en zorgdraagt voor het technisch onderhoud van de software en support op de dienst. Cloud Services was tot verkort een zelfstandige entiteit maar transitioneert sinds begin dit jaar samen met de R&D teams van Unit4 Bedrijfssoftware naar een DevOps organisatie. Dit is noodzakelijk om van software bedrijf naar SaaS bedrijf te groeien.

Unit4 as a Service

Afhankelijk van de software architectuur wordt de “Unit4 as a Service” dienst vanuit eigen data centers of Public Cloud aangeboden op basis van standaard Service levels en garanties. Unit4 as a Service is in de meeste gevallen een gepubliceerde app of web applicatie die vanaf iedere locatie te gebruiken is.
De Unit4 software is ook vanuit een online werkplek (Unit4 SmartSpace) af te nemen inclusief hosting van de 3e partij software. Hierbij wordt de eindklant voor het werkplek deel volledig ontzorgd.

Aangezien een aantal Unit4 applicaties koppelen met Microsoft Office onderdelen levert Unit4 vanuit haar portfolio ook Microsoft Cloud diensten mee zoals Office 365, Dynamics 365 en Microsoft Azure componenten Hierdoor kan Unit4 een totaaloplossing bieden waarmee belangrijke bedrijfsprocessen van accountants, ondernemers, grootzakelijk en financiële intermediairs worden ondersteund en geautomatiseerd.

Strategische partners

Unit4 werkt voor het aanbieden van haar diensten nauw samen met strategische technologie partners zoals Digital Realty, Microsoft, VMWare, Citrix, HPe, ServiceNow en Amazon Web Services.

Certificeringen en compliance:

Unit4 Cloud Service beschikt over certificeringen en verklaringen zoals ISO27001, NEN7510, PCI DSS en ISEA3402 die zoveel als mogelijk aangesloten zijn op de diensten van de strategische partners. De hiervoor benodigde en ingeregelde processen zijn ondersteunend aan GDPR/AVG compliance.

Specialisme

Unit4 Bedrijfssoftware biedt oplossingen voor alle accountant-, administratie-, belastingadvies- en assurantiekantoren én het MKB van Nederland. Onze software ondersteunt hen in het uitvoeren van dagelijkse werkzaamheden, faciliteert online samenwerking en zorgt voor een automatische gestandaardiseerde gegevensuitwisseling met uitvragende partijen als Belastingdienst, Kamers van Koophandel en banken. Ons geïntegreerde aanbod biedt alles wat de accountant, financieel intermediair en de MKB’er nodig heeft om zijn business te runnen en succesvol te zijn.

Unit4
Adresgegevens:
Papendorpseweg 100 3528 BJ Utrecht
Telefoon:
+31882471777
Website:
https://www.unit4bedrijfssoftware.nl/

Recente berichten

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief!

ISPConnect en DHPA zijn nu Dutch Cloud Community

We zijn sinds januari 2021 gefuseerd tot de Dutch Cloud Community.

De fusie van ISPConnect en DHPA heeft plaatsgevonden om als nieuwe branchevereniging de belangen te behartigen voor de Nederlandse cloud-, hosting- en internetsector.

Al onze informatie vind je vanaf nu op dutchcloudcommunity.nl