Snel.com

Snel.com

De vriendelijke hostingprovider. Onze nadruk ligt altijd op klantervaring en daarom benaderen wij iedere klant (vraag) Snel, secuur en positief. Niet voor niets beoordelen onze klanten ons gemiddeld met een 9.8. En dat is gezien het feit dat we voornamelijk zakelijke klanten bedienen, welke een hoog level van kennis en service (mogen) verwachten, uitzonderlijk te noemen.

Om deze vriendelijke klantervaring te kunnen bieden, hebben we naast onze positieve instelling, een zeer uiteenlopend assortiment aan servers, voldoen we aan het hoogste internationale level van dataveiligheid (ISO 27001 gecertificeerd) en hebben we meer dan 20 jaar ervaring in server hosting in huis. Deze kun je o.a. afnemen in de vorm van een Managed Server en als Self-managed Server.

Ons verhaal..

Het is niet sensationeel maar eerlijk. In een klein kikkerlandje dat bekend staat om zijn dijken en fietsen hebben wij ons bedrijf Snel.com opgericht in de stad die altijd werkt, Rotterdam. Ons doel was het bouwen van een geautomatiseerd platform dat server hosting Snel, simpel en toch persoonlijk maakt. Daarnaast wilden wij een Managed Server aanbod ontwikkelen van uitzonderlijk niveau. Dit is ons gelukt. Inmiddels zijn wij een erkende naam in de markt geworden.

Gelukkig hebben we nog steeds mensen om ons heen die dezelfde passie en energie met ons delen en zijn we in een landschap waar overnames door grote partijen gebruikelijk zijn, nog steeds onafhankelijk. Samen doen we waar we goed in zijn; serverbeheer eenvoudig en toegankelijk maken voor iedereen. Ongeacht of je dit nu zelf wilt doen of je server door ons wilt laten beheren.

Onze specialiteit

Je zou kunnen zeggen dat service verlenen onze specialiteit is. Maar wat wij bieden is meer dan dat. Het is de gehele ervaring die je als klant van Snel.com hebt, waardoor de servicevraag zich bij voorkeur niet eens zou hoeven voordoen. Daarom hebben wij onze focus liggen op ons Managed Server aanbod. Hierbij zorgen wij voor jouw server zodat jij je kunt focussen op je eigen business. Je hoeft je nooit zorgen te maken over veiligheid, dataverlies of onderhoud, want wij doen al het serverbeheer. Wij zijn trots op onze heldere communicatie en creëren hechte samenwerkingen met onze klanten zodat we als een team kunnen werken om het meeste uit jouw IT-infrastructuur te halen.

Snel.com
Adresgegevens
Schuttevaerweg 101, 3044 BA Rotterdam
Telefoon
088 308 8099
E-mailadres
sales@snel.com
Website
https://www.snel.com/

Recente berichten

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief!
[mc4wp_form id="483"]

ISPConnect en DHPA zijn nu Dutch Cloud Community

We zijn sinds januari 2021 gefuseerd tot de Dutch Cloud Community.

De fusie van ISPConnect en DHPA heeft plaatsgevonden om als nieuwe branchevereniging de belangen te behartigen voor de Nederlandse cloud-, hosting- en internetsector.

Al onze informatie vind je vanaf nu op dutchcloudcommunity.nl