Shock Media

Shock Media is een ISO27001 en NEN7510 gecertificeerde Managed Hoster en actief sinds 1999. De tientallen specialisten bij Shock Media beheren dag en nacht meer dan 1.500 zeer bedrijfskritische Linux servers en (Private) Cloud oplossingen voor het MKB, de overheid, zorginstanties en multinationals.

Naast DHPA deelnemer is Shock Media reeds 8 jaar op rij FD Gazelle. Het gepassioneerde professionele team, open bedrijfscultuur en nuchterheid die past bij een organisatie gevestigd in Twente, sluit uitstekend aan bij alle type opdrachtgevers waar ook ter wereld.

Specialisme

De performance, stabiliteit, beschikbaarheid en veiligheid van uw (web)applicaties is volledig afhankelijk van een optimale samenwerking tussen deze applicaties en de infrastructuur waarop deze actief is. Door de Managed Hosting van Shock Media kunt u 100% gefocust blijven op uw core business. Wij beheren immers letterlijk alles tot aan uw (web) applicatie en dragen hier met verve de volledige verantwoordelijkheid voor.

Alle garanties en afspraken zijn duidelijk vastgelegd in een zeer scherpe Service Level Agreement (SLA). Deze SLA zorgt er voor dat er 24×7 een team van technici voor u klaar staat die continu alle KPI’s van iedere omgeving waarborgt door middel van zeer uitgebreide (pro)actieve monitoring. Het doel is niet uitsluitend om storingen te detecteren, maar juist om problemen te voorkomen alvorens ze een verstoring worden.

Linux experts

Al sinds 1999 is Shock Media specialist in het beheren van de meest voorkomende Linux distributies en de daarbij behorende server software en middleware. Denk aan relatief simpele LAMP-stacks tot complexe redundant geclusterde oplossingen. Shock Media biedt dit beheer zowel aan op haar eigen diensten maar ook op externe omgevingen. Door het beheer van uw Linux omgevingen uit handen te geven aan de Linux experts van Shock Media, maakt u gebruik van vele jaren kennis en ervaring om deze omgevingen elke minuut van de dag snel, stabiel, beschikbaar en veilig te houden.

Security

Veiligheid is een fundamenteel onderdeel van de dienstverlening die Shock Media biedt en om deze reden is Shock Media dan ook ISO27001 en NEN7510 gecertificeerd. Wij dragen bijvoorbeeld 24×7 zorg voor alle security updates op alle omgevingen en nemen de juiste technische en organisatorische maatregelen om (gevoelige) data zoals bijvoorbeeld persoonsgegevens, patiëntgegevens en financiële gegevens veilig op te slaan en hierbij te voldoen aan de allerhoogste normen op het gebied van informatiebeveiliging.

Maatwerk

Shock Media is tevens gespecialiseerd in het bieden van maatwerkoplossingen die volledig worden afgestemd op de requirements van de (web)applicatie en u als opdrachtgever. Denk hierbij aan Load Balancing clusters, database clusters, multi-datacenter en soortgelijke High Available omgevingen. In alle gevallen bieden wij vanzelfsprekend zeer schaalbare omgevingen die vrijwel ongelimiteerd kunnen meegroeien met uw ambities.

Shock Media
Adresgegevens
Twentepoort Oost 18 7609 RG Almelo
Telefoon
+31546714360
E-mailadres
sales@shockmedia.nl
Website
https://www.shockmedia.nl/

Recente berichten

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief!

ISPConnect en DHPA zijn nu Dutch Cloud Community

We zijn sinds januari 2021 gefuseerd tot de Dutch Cloud Community.

De fusie van ISPConnect en DHPA heeft plaatsgevonden om als nieuwe branchevereniging de belangen te behartigen voor de Nederlandse cloud-, hosting- en internetsector.

Al onze informatie vind je vanaf nu op dutchcloudcommunity.nl