SEVENP

SEVENP - een gedreven bedrijf dat clouddiensten levert sinds 2009, hiermee waren we één van de eerste in Nederland. Begonnen met 7 mensen, zijn we uitgegroeid naar een enthousiast team van bijna 30 specialisten.

We maken mogelijk dat medewerkers van allerlei organisaties -zowel groot als klein- altijd en overal toegang hebben tot hun online werkomgeving. Verbonden, hulpvaardig, solide en grensoverschrijdend, want als je een vraag hebt, zijn we 24/7 bereikbaar om jou te helpen. Wij zorgen ervoor dat jij efficiënter, flexibeler en veiliger je werk goed kunt doen.

Om onze klanten zo goed mogelijk van dienst te zijn, stellen we hoge eisen aan onszelf, onze service en aan ons platform. Dit doen we vanuit ons kantoor in Hardinxveld-Giessendam en overal waar we onze laptop openklappen. We gaan dóór totdat onze klanten tevreden zijn.

Doordat we een informeel bedrijf zijn, kennen we elkaar en onze klanten goed. En dát maakt werken bij SEVENP zo leuk! Benieuwd wat wij kunnen betekenen voor jouw onderneming of kun jij iets voor ons betekenen? Neem dan contact op met ons via 088 023 55 00 of sales@sevenp.nl.

Specialisme

“De klant staat bij ons centraal en wij gaan voor het beste van het beste. Dat geldt zowel voor onze private cloud oplossing als voor onze public cloud
propositie. Om dat te kunnen bieden zijn wij continu bezig met vernieuwing en werken we met technieken die zich hebben bewezen in de markt.”

  • Microsoft (Office 365, Azure, RDS)
  • VMware
  • Citrix
  • Workspace 365
  • Nimble
  • Rubrik
  • Dell

Zo zorgen we ervoor dat onze klanten altijd, overal én veilig kunnen werken!

SEVENP
Adresgegevens
Schapedrift 89 3371 JJ Hardinxveld-Giessendam
Telefoon
+31880235500
E-mailadres
sales@sevenp.nl
Website
https://www.sevenp.nl/

Recente berichten

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief!
[mc4wp_form id="483"]

ISPConnect en DHPA zijn nu Dutch Cloud Community

We zijn sinds januari 2021 gefuseerd tot de Dutch Cloud Community.

De fusie van ISPConnect en DHPA heeft plaatsgevonden om als nieuwe branchevereniging de belangen te behartigen voor de Nederlandse cloud-, hosting- en internetsector.

Al onze informatie vind je vanaf nu op dutchcloudcommunity.nl