Parentix

Parentix is een cloud solutions provider van zakelijke software in de cloud op verschillende devices. Als onderdeel van de Exact-groep streven wij naar een veilige, high performance-omgeving voor klanten die o.a. werken met Exact Globe en Exact Synergy.

Om dit te realiseren creëren wij de ultieme werkplek waarin je efficiënt en veilig kunt werken met behulp van de nieuwste technologieën. Samen met jou en een van onze partners stellen wij de ultieme werkplek samen. Parentix neemt hierbij de rol van technisch partner in en zorgt dat jouw omgeving altijd draait.
Wij zijn gevestigd in Amsterdam-Duivendrecht, met ons datacenter om de hoek.

Specialisme

Door onze jarenlange ervaring zijn wij specialist in de hosting van Exact software. Dit bestaat met name uit de hosting van Exact Synergy, Globe en Financials.
Om jou zo optimaal mogelijk te kunnen bedienen bieden wij een totaalpakket waarbij alle software integreert en alle fysieke IT uit handen kan worden genomen. Zo hoef jij niet langer na te denken over laptops, telefoons, werkplekbeheer en werkende software. Wij nemen dit voor jou uit handen, zodat jij je kunt focussen op waar jij goed in bent!

Parentix
Adresgegevens
Joan Muyskenweg 40-44 1114 AN Amsterdam
Telefoon
+31880087000
E-mailadres
info@parentix.nl
Website
https://www.parentix.nl/

Recente berichten

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief!

ISPConnect en DHPA zijn nu Dutch Cloud Community

We zijn sinds januari 2021 gefuseerd tot de Dutch Cloud Community.

De fusie van ISPConnect en DHPA heeft plaatsgevonden om als nieuwe branchevereniging de belangen te behartigen voor de Nederlandse cloud-, hosting- en internetsector.

Al onze informatie vind je vanaf nu op dutchcloudcommunity.nl