NEH

Vanuit onze missie: “NEH’ers scheppen er plezier in om anderen te ontzorgen”, levert en beheert NEH, sinds haar oprichting in 1997, ICT-oplossingen voor vele bedrijven. Inmiddels werken er bij NEH meer dan 100 zeer betrokken collega’s, inclusief vijf oprichters, dagelijks met veel plezier aan het ontzorgen van onze klanten.

Wij richten ons op een prettige, collegiale en langdurige werkrelatie waarin de menselijke maat erg belangrijk is. Wij investeren veel in onze mensen. Zo investeren wij in technische kennis samen met gedragstrainingen en het onderhouden van goede relaties.

Door een jarenlange ervaring in meerdere branches en een hoge mate van professionaliteit, hebben wij onze zaken goed op orde. Met een ISO27001 Informatiebeveiligingscertificaat en een ISAE3402 type II verklaring is NEH veilig en in control. Door klantgericht en proactief te werken hebben wij een focus op sectoren en dienstverlening. Zo scoren wij zeer hoge klanttevredenheidscijfers op zowel het eigen jaarlijkse klanttevredenheidsonderzoek als in het Giarte Outsourcing Performance Onderzoek.

Specialisme

NEH bestaat uit drie dochterorganisaties: NEH Shared Services, NEH Zorg en NEH ICT Solutions.

NEH ICT Solutions levert vooral infrastructuur, hosting en apparatuur, zoals servers, storage, switches, wifi en werkplekapparatuur. Daarbij horen ook de engineers die deze apparatuur installeren.

Sinds 2004 heeft NEH Shared Services het outsourcen van woningcorporaties als specialisatie op zich genomen en is daar nu marktleider in.
Onderscheidend zijn wij in onze uitgebreide marktkennis, innovatieve ICT-oplossingen en skilled servicedesk voor dagelijkse ondersteuning aan vele duizenden IT-gebruikers.

In 2016 is NEH Zorg opgericht. Met NEH Zorg helpen wij zorginstellingen bij het outsourcen van kantoorautomatisering en aansluitende ICT-vraagstukken. De dienstverlening van NEH Zorg is speciaal ingericht voor verplegings-, verzorgings-, gehandicaptenzorg- en thuiszorginstellingen (care).

NEH
Adresgegevens
Kastanjelaan 3 3833 AN Leusden
Telefoon
+31334343070
E-mailadres
info@nehgroup.com
Website
https://www.nehgroup.com/

Recente berichten

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief!
[mc4wp_form id="483"]

ISPConnect en DHPA zijn nu Dutch Cloud Community

We zijn sinds januari 2021 gefuseerd tot de Dutch Cloud Community.

De fusie van ISPConnect en DHPA heeft plaatsgevonden om als nieuwe branchevereniging de belangen te behartigen voor de Nederlandse cloud-, hosting- en internetsector.

Al onze informatie vind je vanaf nu op dutchcloudcommunity.nl