Micros Internetdiensten

Micros is al 40 jaar uw partner in moderne ICT vraagstukken. Wat in 1981 in Schiedam startte als winkel voor verkoop van computers en onderdelen, groeide al snel uit tot marktleider in administratieve software voor Opleidingsinstituten, Lokale overheden en Handelsbedrijven. Iedere klant werd vanaf het begin voorzien van een totaal oplossing waarbij onze medewerkers zich nooit beperkte tot een eenzijdige kant van de automatisering, maar altijd op zoek waren naar een combinatie van software-, hardware en netwerkoplossingen.

Persoonlijke service

Inmiddels heeft de ondersteunende service afdeling zich ontwikkeld tot volwaardig ICT bedrijf. Micros voorziet momenteel ruim 3000 klanten van moderne ICT oplossingen en kijkt daarbij nog steeds verder dan eenzijdige producten. Net als in de historische situatie kijken onze ervaren specialisten altijd naar de complete oplossing. Wat is nodig om uw ICT vraagstuk op te kunnen lossen en automatisering geen doel op zich te maken, maar een middel om uw bedrijfsprocessen te optimaliseren. 

Vanuit het zeer inspirerende gebouw aan de Schiedamse Wiltonhaven worden onze klanten bediend met de meest moderne oplossingen waaronder Online werkplekbeheer, Applicatie hosting, Webhosting en VoIP telefonie. Voornamelijk Cloud diensten, maar dan nog altijd met de extra ‘Service’ die men al zo lang van ons gewend is. Micros Internetdiensten B.V. blijft zich graag onderscheiden met moderne ICT-producten en -diensten, maar dan inclusief de vriendelijke en vooral persoonlijke ondersteuning.

Micros Internetdiensten
Adresgegevens
Oostplein 426, 3061 CH Rotterdam
Telefoon
010 - 437 86 11
E-mailadres
support@micros.nl
Website
https://www.micros.nl/

Recente berichten

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief!
[mc4wp_form id="483"]

ISPConnect en DHPA zijn nu Dutch Cloud Community

We zijn sinds januari 2021 gefuseerd tot de Dutch Cloud Community.

De fusie van ISPConnect en DHPA heeft plaatsgevonden om als nieuwe branchevereniging de belangen te behartigen voor de Nederlandse cloud-, hosting- en internetsector.

Al onze informatie vind je vanaf nu op dutchcloudcommunity.nl