HOSTKEY

HOSTKEY biedt een breed scala aan dedicated servers, van instapniveau tot high-performance GPU-servers en Private Cloud-oplossingen. Inmiddels beheren we meer dan 5.000 servers. Deze bevinden zich allemaal in TIER III datacenters in Nederland en de VS.

  • euNetworks in Amsterdam, Nederland
  • Webair in New York, de Verenigde Staten

 

Over HOSTKEY

HOSTKEY is een snelgroeiende hostingprovider. Wij leveren al meer dan 15 jaar diensten voor het hosten en verhuren van servers, het ontwerpen en implementeren van Private Cloud oplossingen en voor het leasen en onderhouden van IT-apparatuur.

Ons klantenbestand bestaat voornamelijk uit middelgrote en kleinere bedrijven, maar ook uit particuliere klanten uit Europa, Noord-Amerika en Azië.

Onze klanten waarderen onze individuele aanpak, betrouwbaarheid, veiligheid en de snelheid en kwaliteit van ons werk. We bieden zowel universele kant-en-klare producten voor een breed scala aan zakelijke behoeften maar ook unieke, individuele, op maat gemaakte oplossingen die voldoen aan de specifieke eisen van de klant. Onze medewerkers staan altijd klaar om te helpen, vragen te beantwoorden en een passende oplossing te vinden of te ontwikkelen.

Samenwerking met toonaangevende telecombedrijven

We werken samen met ’s werelds meest toonaangevende telecombedrijven zoals Hurricane Electric, AMS-IX, SPEED-IX, DE-CIX, Global-IX, GTT Tinet, Level3, DE-CIX, TATA-communicatie, NL-IX, RET, WebAir, Filanco, TTK en meer. De samenwerking met deze bedrijven zorgt voor uitstekende connectiviteit met alle uithoeken van de wereld en een hoge snelheid van dataoverdracht, waar dan ook.

Tot onze partners behoren bedrijven als AMD, DELL, FUJITSU en GIGABYTE. Dankzij hen kunnen we de nieuwste apparatuur tegen aanzienlijke kortingen aanbieden en configuraties samenstellen die ongeëvenaard zijn op de markt als het gaat om kosten versus prestaties.

Brede inzet van onze apparatuur

De veelzijdigheid van onze apparatuur, onze flexibele tariefplannen, ijzersterke beveiliging, uitstekende connectiviteit met de hele wereld en 24-uurs ondersteuning maken van HOSTKEY een ideale partner voor klanten wiens projecten een aanzienlijke rekenkracht, ononderbroken werking, onze professionele en snelle netwerksupport nodig hebben.

Interesse in een samenwerking?

Neem dan contact met ons op via de contactgegevens op deze pagina of bezoek onze website voor uitgebreidere contactgegevens.

HOSTKEY
Adresgegevens
Willem Frederik Hermansstraat 91
1011 DG Amsterdam
Telefoon
Internationale contacten: +31 20 820 3777
E-mailadres
sales@hostkey.com
Website
https://hostkey.com/

Senior account manager

Contact
Antonina Ogar

Recente berichten

HOSTKEY gaat over tot actie
HOSTKEY gaat over tot actie
4 maart 2022 | Leden, Persberichten
Amsterdam, 3 Maart 2022 Het HOSTKEY-team veroordeelt de Russische invasie van Oekraïne ten zeerste. Wij leven mee met onze klanten,…
Lees meer
Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief!
[mc4wp_form id="483"]

ISPConnect en DHPA zijn nu Dutch Cloud Community

We zijn sinds januari 2021 gefuseerd tot de Dutch Cloud Community.

De fusie van ISPConnect en DHPA heeft plaatsgevonden om als nieuwe branchevereniging de belangen te behartigen voor de Nederlandse cloud-, hosting- en internetsector.

Al onze informatie vind je vanaf nu op dutchcloudcommunity.nl