Eshgro

Eshgro is een Cloud Service Provider die organisaties begeleidt in hun transitie naar de cloud. Zo creëren we jouw moderne, digitale werkplek. Onze dienstverlening draait niet om technologie, maar om het creëren van waarde. Hierbij stellen wij veiligheid, flexibiliteit en transparantie voorop en zien we IT als een middel om groei te realiseren.

Wij geloven dat organisaties meer dan alleen een moderne werkplek of cloudtoepassing nodig hebben om zich te kunnen blijven ontwikkelen en onderscheiden met digitale transformatie.
Om maximaal rendement te behalen, heb je een oplossing nodig die is toegespitst op jouw rol, jouw bedrijf en jouw branche. Organisaties die het beste kunnen inspelen op de steeds sneller veranderende marktomstandigheden zijn de winnaars van morgen. Dat is onze overtuiging. Om te kunnen ontwikkelen en misschien zelfs wel te kunnen voortbestaan, moeten bedrijven daarom over drie belangrijke competenties beschikken:

  • Snel kunnen implementeren van nieuwe toepassingen voor medewerkers en klanten;
  • Inzicht verkrijgen in het gebruik van toepassingen door complexe informatie eenvoudig en meetbaar te maken, zodat je kunt bijsturen en verbeteren.
  • Aantoonbaar veilig weten om te gaan met persoonlijke en vertrouwelijke gegevens van je medewerkers en klanten.

Specialisme

Met slimme software kun je meer resultaat behalen. Daarom bouwt Eshgro oplossingen die organisaties meetbaar sneller, eenvoudiger en veiliger laten (samen)werken in de cloud. Dat biedt de volgende voordelen:

  • Eenvoudige identificatie en authenticatie inclusief single sign-on, specifiek voor jouw organisatie en toepassingen.
  • Complexe kosten op het gebied van infrastructuur, licenties, gebruik, support en beheer worden automatisch verzameld en vertaald naar begrijpelijke en functionele
  • bouwblokken.

  • De mogelijkheid om de digitale producten van jouw organisatie te ontsluiten, beheren en verkopen.
  • Rapportages die je inzicht geven in de kosten of het rendement van je IT per medewerker, toepassing, productie-eenheid of transactie.
  • Zekerheid over veiligheid en compliance specifiek voor jouw organisatie, dankzij continue monitoring, certificeringen en toetsingen door onafhankelijke auditors.

De Eshgro CSB-Suite bevat een Cloud Configurator met een catalogus van ruim 800 business applicaties. Door de 7 stappen in deze configurator te doorlopen, maak je de eisen en wensen van jouw organisatie kenbaar en krijg je direct inzicht in de voordelen en maandelijkse kosten per gebruiker.
Daarnaast beheer je eenvoudig jouw gebruikers, kun je automatisch veilig aanmelden bij al je applicaties tegelijk, krijg je inzicht in de adoptie van nieuwe toepassingen en inzicht in de kosten en trends per gebruiker, team en applicatie.

Eshgro
Adresgegevens
Bereklauw 7 5831 PE Boxmeer
Telefoon
+31485476193
E-mailadres
info@eshgro.nl
Website
https://www.eshgro.nl/

Recente berichten

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief!
[mc4wp_form id="483"]

ISPConnect en DHPA zijn nu Dutch Cloud Community

We zijn sinds januari 2021 gefuseerd tot de Dutch Cloud Community.

De fusie van ISPConnect en DHPA heeft plaatsgevonden om als nieuwe branchevereniging de belangen te behartigen voor de Nederlandse cloud-, hosting- en internetsector.

Al onze informatie vind je vanaf nu op dutchcloudcommunity.nl