Denit

Denit is een managed cloud solution provider uit Amsterdam. Klantgerichtheid, proactiviteit en ontzorging zitten in ons DNA. Wij beschikken over ons eigen netwerk, VMware cloud platformen en zijn gespecialiseerd in diensten voor ISV’s (softwarebedrijven). Sinds 1999 leveren wij betrouwbare en veilige cloudoplossingen en het beheer daarvan. Onze ruim 50 enthousiaste specialisten werken elke dag aan één doel: succesvolle en tevreden klanten.

Denit is gespecialiseerd in het ontwerpen, bouwen en beheren van maatwerk cloudoplossingen die maximaal bijdragen aan het succes van onze klanten. Wij doen dit volgens de hoogst mogelijke veiligheid- en kwaliteitsstandaarden en met de beste mensen. Klanten kunnen al onze oplossingen op abonnementsbasis afnemen: gewoon betalen naar verbruik. Dat is van deze tijd, net als onze ISO 9001, 27001 & ISAE 3402 Type 2 certificeringen.
Denit gelooft dat samenwerking leidt tot de beste resultaten.

Specialisme

Onze medewerkers kennen en begrijpen de uitdagingen waar ISV’s (softwarebedrijven) mee worstelen. Onze affiniteit met ISV’s maakt ons daarbij onderscheidend: we weten waar ISV’s mee bezig zijn en wat hen beweegt. Denit heeft dan ook een bewezen track record bij het snel vertalen van typische ‘ISV-uitdagingen’ naar krachtige en veilige oplossingen. Wij adviseren, bouwen en nemen
platforms geoptimaliseerd voor ISV’s graag in beheer. Denit ziet zichzelf als dé Trusted Advisor voor ISV’s.

Daarom geloven wij in specialisatie: een ISV moet zich alleen bezig houden met het ontwikkelen
en releasen van software. Ons specialisme is de infrastructurele zorgen van ISV’s uit handen nemen. We helpen succesvol DevOps toe te passen, een CI/ CD pipeline in te richten of ‘gewoon’ verschillende clouds te orchestreren. Zo zorgt Denit voor een duidelijke strategie en focus.

Denit blijft continu investeren in nieuwe kennis en technieken. Wij brengen onze klanten dan ook graag op de hoogte van de laatste technologische
ontwikkelingen. De laatste tijd zijn wij (en daarmee onze klanten) erg succesvol met containerisatie gebaseerde oplossingen met behulp van Kubernetes of Docker Swarm. Onze klanten profiteren hier enorm van. Denk hierbij aan het verkorten van releasetijden, het efficiënter benutten van (cloud) resources, maar ook het automatisch bijschalen van resources in geval van piekbelasting. Als multicloud provider ontzorgen wij onze klanten. Los van het type cloud.

Denit
Adresgegevens
Kabelweg 21 1014 BA Amsterdam
Telefoon
+31203371801
E-mailadres
info@denit.nl
Website
https://denit.nl/

Recente berichten

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief!

ISPConnect en DHPA zijn nu Dutch Cloud Community

We zijn sinds januari 2021 gefuseerd tot de Dutch Cloud Community.

De fusie van ISPConnect en DHPA heeft plaatsgevonden om als nieuwe branchevereniging de belangen te behartigen voor de Nederlandse cloud-, hosting- en internetsector.

Al onze informatie vind je vanaf nu op dutchcloudcommunity.nl