Conscia

Conscia is een ICT-dienstverlener, gespecialiseerd in het ontwerpen, implementeren, beheren en innoveren van veilige ICT-infrastructuren. Wij bieden oplossingen en diensten die onze klanten helpen in hun digitale transformatie.

Datacentrische architectuur
Medewerkers van organisaties werken steeds meer op verschillende locaties. Dit betekent dat organisaties nieuwe eisen stellen aan netwerken, en de plaats waar we onze data, onze workloads opslaan. We spreken niet meer over een ‘datacenter’, een plek waar we onze data opslaan, maar over een architectuur, en dan een ‘datacentrische architectuur’.

Multicloud
Vanuit Conscia zijn wij van mening dat een hybride cloudarchitectuur, een ‘multicloud’ architectuur, het model van de toekomst is. Hierbij maken wij een combinatie van ‘on-premise’ – het datacenter van onze klanten – het Conscia Cloud Platform en/of de cloudplatformen van publieke aanbieders, zoals Microsoft Azure en Amazon Web Services (AWS). Wij maken een connectie tussen deze clouds via een cloud fabric. Hierdoor kunnen workloads hybride heen en weer kunnen ‘bewegen’ tussen de verschillende locaties, zodat ze daar staan waar ze nodig zijn.

Wilt u weten welke voordelen dit uw organisatie exact biedt? Lees dan hier verder:
https://conscia.com/nl/nieuws/multicloud-is-de-toekomst/

Conscia
Adresgegevens
Kampenringweg 47 2803 PE Gouda
Telefoon
+31 182 622 822
E-mailadres
info-nl@conscia.com
Website
https://conscia.com/nl/

Recente berichten

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief!
[mc4wp_form id="483"]

ISPConnect en DHPA zijn nu Dutch Cloud Community

We zijn sinds januari 2021 gefuseerd tot de Dutch Cloud Community.

De fusie van ISPConnect en DHPA heeft plaatsgevonden om als nieuwe branchevereniging de belangen te behartigen voor de Nederlandse cloud-, hosting- en internetsector.

Al onze informatie vind je vanaf nu op dutchcloudcommunity.nl