Accountancy Gemak & Software Gemak, An Exact Company

Accountancy Gemak is leverancier van verrassend slimme softwareoplossingen voor de accountant en de ondernemer. Ruim 5.500 accountants- en administratiekantoren vertrouwen op Accountancy Gemak voor de ondersteuning van hun primaire werkprocessen. Software Gemak is leverancier van verrassend slimme softwareoplossingen voor het mkb en de grootzakelijke markt. Meer dan 100.000 klanten vertrouwen op Software Gemak voor hun boekhouding, HR- en salarisprocessen en kantoorautomatisering

Accountancy Gemak & Software Gemak, An Exact Company
Accountancy Gemak is leverancier van verrassend slimme softwareoplossingen voor de accountant en de ondernemer. Ruim 5.500 accountants- en administratiekantoren vertrouwen op Accountancy Gemak voor de ondersteuning van hun primaire werkprocessen.

Software Gemak is leverancier van verrassend slimme softwareoplossingen voor het mkb en de grootzakelijke markt. Meer dan 100.000 klanten vertrouwen op Software Gemak voor hun boekhouding, HR- en salarisprocessen en kantoorautomatisering.

Met een track-record van meer dan 40 jaar weten we bij Accountancy Gemak & Software Gemak als geen ander hoe we bedrijfssoftware kunnen leveren waarmee onze klanten ‘alles onder controle’ houden.

Cloud Services is een afdeling binnen Accountancy Gemak & Software Gemak die de software als dienst (As a Service) aanbiedt vanuit de Cloud en zorgdraagt voor het technisch onderhoud van de software en support op de dienst. Cloud Services was tot verkort een zelfstandige entiteit maar transitioneert dit jaar samen met de R&D-teams van Accountancy Gemak & Software Gemak naar een DevOps-organisatie. Dit is noodzakelijk om van softwarebedrijf naar SaaS-bedrijf te groeien.

As a Service
Afhankelijk van de software-architectuur wordt de As a Service-dienst vanuit eigen data centers of Public Cloud aangeboden op basis van standaard service levels en garanties. As a Service is in de meeste gevallen een gepubliceerde app of webapplicatie die vanaf iedere locatie te gebruiken is. De software van Accountancy Gemak & Software Gemak is ook vanuit een online werkplek (SmartSpace) af te nemen inclusief hosting van de 3e partij software. Hierbij wordt de eindklant voor het werkplek deel volledig ontzorgd.

Aangezien een aantal applicaties koppelen met Microsoft Office-onderdelen levert Accountancy Gemak & Software Gemak vanuit het portfolio ook Microsoft Cloud-diensten mee zoals Office 365, Dynamics 365 en Microsoft Azure componenten Hierdoor kan Accountancy Gemak & Software Gemak een totaaloplossing bieden waarmee belangrijke bedrijfsprocessen van accountants, ondernemers en de grootzakelijke markt worden ondersteund en geautomatiseerd.

Strategische partners
Accountancy Gemak & Software Gemak werkt voor het aanbieden van de diensten nauw samen met strategische technologiepartners zoals Digital Realty, Microsoft, VMWare, Citrix, HPe, ServiceNow en Amazon Web Services.

Certificeringen en compliance
Accountancy Gemak & Software Gemak beschikt over certificeringen en verklaringen zoals ISO27001en ISEA3402 type II die zoveel mogelijk aangesloten zijn op de diensten van de strategische partners. De hiervoor benodigde en ingeregelde processen zijn ondersteunend aan GDPR/AVG-compliance.

Bezoek voor meer informatie en de laatste updates de websites Accountancy Gemak en/of Software Gemak of volg ons op LinkedIn, Twitter en/of Facebook.

Accountancy Gemak & Software Gemak, An Exact Company
Adresgegevens
Ptolemaeuslaan 70 3528 BP Utrecht
Telefoon
+31882471777
Website
https://accountancygemak.nl/

Recente berichten

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief!

ISPConnect en DHPA zijn nu Dutch Cloud Community

We zijn sinds januari 2021 gefuseerd tot de Dutch Cloud Community.

De fusie van ISPConnect en DHPA heeft plaatsgevonden om als nieuwe branchevereniging de belangen te behartigen voor de Nederlandse cloud-, hosting- en internetsector.

Al onze informatie vind je vanaf nu op dutchcloudcommunity.nl