Summer BBQ 2023

31 August 2023, in Down Under, Nieuwegein

31 augustus gaan we weer met z’n allen BBQ’en!

De Summer BBQ is ieder jaar weer een gezellig evenement waarbij onze sector elkaar tegenkomt om te genieten van hapjes, drankjes en goed gezelschap. We hopen natuurlijk op een lekker zonnetje en we gaan zoals ieder jaar weer kijken wie de sterkste is tijdens het legendarische NK Serverwerpen!

Nog geen ervaring met onze Summer BBQ en benieuwd hoe dat eraan toe gaat? Bekijk hieronder de video en foto’s van de vorige edities. 

Vorig jaar was het … die de beker pakte bij het Serverwerpen door zijn server … meter ver te gooien. Denk jij dat je die score kunt verbeteren? Schrijf je dan hieronder in bij de inschrijving voor de Summer BBQ.

Bekijk de video en foto's van vorige edities:

Kom naar de Summer BBQ én het NK Serverwerpen!

Met dit formulier verzamelen we je naam, e-mailadres en bedrijfsgegevens om je zo op de hoogte te houden van de Summer BBQ. Lees onze Privacy Policy voor meer informatie over hoe wij de door jou ingediende gegevens beheren en beschermen.

Locatie

Down Under, Nieuwegein, Down Under, Ravensewetering, Nieuwegein, Nederland

Delen:

Gerelateerde evenementen:

Jun 7
Informatiesessie DDoS Resiliency
Op woensdag 7 juni organiseert de Dutch Cloud Community in samenwerking met de Rijksinspectie Digitale Infrastructuur (RDI) een informatiesessie met…
Lees meer
Jun 13
Nationale Datacenterdag 2023
Nationale Datacenterdag, 8ste editie op 13 juni Op 13 juni is alweer de achtste editie van de Nationale Datacenterdag. Door…
Lees meer
Sep 15
IT Karting Days
Dutch Cloud Community presenteert samen met Nomios en Juniper Networks IT Karting Days 2023 Kom jij ook naar het leukste…
Lees meer
Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief!
[mc4wp_form id="483"]

ISPConnect en DHPA zijn nu Dutch Cloud Community

We zijn sinds januari 2021 gefuseerd tot de Dutch Cloud Community.

De fusie van ISPConnect en DHPA heeft plaatsgevonden om als nieuwe branchevereniging de belangen te behartigen voor de Nederlandse cloud-, hosting- en internetsector.

Al onze informatie vind je vanaf nu op dutchcloudcommunity.nl