Spreekuur Juridische Team

18 January 2022, 15:00 – 16:00

Op dinsdag 18 januari om 15.00 uur houdt het juridisch team van DCC haar eerste spreekuur voor onze leden.

Vragen over juridische aangelegenheden, wetgeving, regelgeving, hoe om te gaan met vanuit juridisch oogpunt. Het zijn allemaal onderwerpen die we graag in behandeling nemen voor je. Reserveer dus 18 januari 15.00 uur al in je agenda mocht je vragen of vraagstukken hebben.

Volg deze sessie via Zoom

Heb je een vraag maar wil je die niet openlijk bespreken, dan nodigen we je uit om die vertrouwelijk met het team te delen. Dat kan via legal@dutchcloudcommunity.nl.

Afhankelijk van je vraag behandelen we die dan op anonieme basis en geven een toelichting zonder verwijzing tijdens het spreekuur. Of we komen er apart bij je op terug.

Voor de volledigheid maar dat wist je ongetwijfeld al. Er is meer info over dit team en wat het doet te vinden op de werkgroep pagina.  Het is ook mogelijk om je aan te melden om gebruik te maken van de reeds beschikbare documenten die door dit team beschikbaar zijn gemaakt voor DCC leden. Ook daarvoor stuur je het best een mail aan legal@dutchcloudcommunity.nl.

Volg deze sessie via Zoom

Datum:
18.01.2022
Tijd:
15:00 – 16:00
Type:
Online

Delen:

Gerelateerde evenementen:

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief!
[mc4wp_form id="483"]

ISPConnect en DHPA zijn nu Dutch Cloud Community

We zijn sinds januari 2021 gefuseerd tot de Dutch Cloud Community.

De fusie van ISPConnect en DHPA heeft plaatsgevonden om als nieuwe branchevereniging de belangen te behartigen voor de Nederlandse cloud-, hosting- en internetsector.

Al onze informatie vind je vanaf nu op dutchcloudcommunity.nl