• Home
  • Agenda
  • UITGESTELD! – Round Table: Containerisatie
DCC Interconnect

UITGESTELD! – Round Table: Containerisatie

9 december 2021, 14:00 – 17:00, in Eindhoven

Is containerisatie een hot topic in onze  community? Afgelopen zomer hebben we een survey onder onze leden  gehouden met dit als hoofdvraag. Wij wilden concreet meten en weten hoe de belangstelling rondom deze techniek is.  Verder hebben we onderzocht of er al activiteiten rond containerisatie worden ondernomen door onze  leden.

Het antwoord is een volmondig ‘Ja!’. De helft van de ondervraagden is bijvoorbeeld al actief met een Kubernetes platform om klanten te onboarden. Ook kunnen we concluderen dat bij onze achterban er interesse is in deze techniek en er vooronderzoek rondom containerisatie plaatsvindt.

Er is dus veel vraag naar informatie rondom containerisatie. Daarom organiseren we samen met onze partner Veeam op donderdag 9 december in Eindhoven een Round Table sessie.  

Bij deze Round Table sessie kun je met elkaar ervaringen uitwisselen en het gesprek aangaan met specialisten. Daarnaast presenteren we de resultaten van de survey en zal een expert toelichting geven op de mogelijkheden van containertechnologie voor serviceproviders.

De Round Table sessie vindt plaats in de Executive Boardroom van Interconnect in Eindhoven.

 

Programma

DCC Interconnect
Aanmelden voor deelname kan via dit formulier:

Met dit formulier verzamelen we je naam, e-mailadres en bedrijfsgegevens om je zo op de hoogte te houden. Lees onze Privacy Policy voor meer informatie over hoe wij de door jou ingediende gegevens beheren en beschermen.

Locatie

Eindhoven, Interconnect Services BV, Park Forum, Eindhoven, Netherlands

Delen:

Gerelateerde evenementen:

No data was found
Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief!
[mc4wp_form id="483"]

ISPConnect en DHPA zijn nu Dutch Cloud Community

We zijn sinds januari 2021 gefuseerd tot de Dutch Cloud Community.

De fusie van ISPConnect en DHPA heeft plaatsgevonden om als nieuwe branchevereniging de belangen te behartigen voor de Nederlandse cloud-, hosting- en internetsector.

Al onze informatie vind je vanaf nu op dutchcloudcommunity.nl