Nomios x Juniper Running Club 2023

15 oktober 2023

Zijn jullie klaar om jullie grenzen te verleggen en jezelf uit te dagen? Wij zijn verheugd om aan te kondigen dat we samen met onze collega’s en klanten deel zullen nemen aan de Amsterdam Marathon op 15 oktober 2023!

Om ons goed voor te bereiden, hebben we de hulp ingeroepen van de professionele coach Dennis Licht, die voor iedere deelnemer een op maat gemaakt trainingsschema zal opstellen. Naast deze persoonlijke begeleiding, zullen we regelmatig samen trainen om elkaar te motiveren en te ondersteunen in ons trainingsproces.

Het doel van dit evenement is niet alleen om de marathon te volbrengen, maar ook om onze teamgeest te versterken en te werken aan een gezonde levensstijl. We willen iedereen inspireren om actiever te worden en te genieten van de vele voordelen die sport en beweging bieden.

Laten we samen dit avontuur aangaan en onze grenzen verleggen, zodat we op 15 oktober 2023 als een sterk en gemotiveerd team aan de startlijn staan. Doe je mee? Meld je vandaag nog aan voor de Juniper x Nomios Running Club.

Dennis Licht – Hardloopcoach & personal trainer

Inmiddels heb ik mijn topsportcarrière beëindigd, maar de liefde voor de loopsport is er nog steeds. En de kennis en ervaring die ik de afgelopen jaren heb opgedaan, deel ik via Dennis Licht Running graag met je! Misschien loop je al jaren hard, maar heb je regelmatig last van blessures. Of ben je die fervente marathonloper, die graag een trainingsschema op maat ontvangt. Of misschien heb je net de stoute (hardloop)schoenen aangetrokken, maar ben je op zoek naar professionele begeleiding en een ‘stok achter de deur’. Laat mij je coachen, zodat we samen kijken wat er voor jou in zit. Ik ben er klaar voor, jij ook?

Zo brengen we samen je hardloopskills naar een hoger niveau

Een persoonlijk record lopen tijdens de 8K van Amsterdam. Of professioneel gaan trainen, zodat je de marathon van New York eindelijk van je bucketlist af kunt strepen. Iedereen heeft zijn of haar eigen dromen en doelen. Maar met alleen kilometers maken, kom je er niet. Daarom hebben wij – professionals uit de atletiek, zorg en sportfysiotherapie – een veelzijdig trainingsprogramma samengesteld. Uiteraard houden we hierbij rekening met het (beweeg)niveau dat bij jou past.

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief!
[mc4wp_form id="483"]

ISPConnect en DHPA zijn nu Dutch Cloud Community

We zijn sinds januari 2021 gefuseerd tot de Dutch Cloud Community.

De fusie van ISPConnect en DHPA heeft plaatsgevonden om als nieuwe branchevereniging de belangen te behartigen voor de Nederlandse cloud-, hosting- en internetsector.

Al onze informatie vind je vanaf nu op dutchcloudcommunity.nl