• Home
  • Agenda
  • Netwerkbijeenkomst “Platform keuzes voor hosters en MSP’s”
DCC Netwerkbijeenkomst

Netwerkbijeenkomst “Platform keuzes voor hosters en MSP’s”

10 juni 2021, 15:00 – 17:00

Wij willen jullie graag uitnodigen voor de netwerkbijeenkomst van Q2. Het onderwerp is er een waar steeds meer over gepraat wordt, en die voor steeds meer van jullie actueel is geworden de laatste jaren: “Platform keuzes voor hosters en MSP’s”. De datum is 10 juni, van 15:00 tot 17:00 uur. Je kunt je alvast aanmelden via onderstaand formulier.

Waar gaan we over praten?

Keuzes? Hoe ga je je waardepropositie bepalen? Nu en de toekomst. Hoe ga ik opschalen? Mijn klanten willen hybride, hoe kan ik dat het beste inrichten/ Moet ik doorgaan met alles zelf doen? Wat zijn de gevolgen van de keuzes die ik ga maken? Hoe hebben anderen die mij zijn voorgegaan dit beleefd?

En ook: wat zijn mijn opties? Wat zijn de beperkingen in de verschillende mogelijkheden die ik heb? En de juridische consequenties? Niet te vergeten: wat is mijn marge nog in de verschillende scenario’s die ik kan uitrollen? Kan ik nog winstgevend draaien? Wat doet inschakeling van het platform van derden met de waardebepaling van mijn bedrijf?

Meld je alvast aan! De details worden nog uitgewerkt, maar dat het een buitengewoon boeiende netwerkbijeenkomst zal zijn staat al vast!

Aanmelden voor deelname kan via dit formulier: 

Met dit formulier verzamelen we uw naam, e-mailadres en bedrijfsgegevens om u toegang te kunnen geven tot de Netwerkbijeenkomst op 10 juni 2021. Lees onze Privacy Policy voor meer informatie over hoe wij de door u ingediende gegevens beheren en beschermen.

Datum:
10.06.2021
Tijd:
15:00 – 17:00
Type:
Online

Delen:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Gerelateerde evenementen:

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief!

ISPConnect en DHPA zijn nu Dutch Cloud Community

We zijn sinds januari 2021 gefuseerd tot de Dutch Cloud Community.

De fusie van ISPConnect en DHPA heeft plaatsgevonden om als nieuwe branchevereniging de belangen te behartigen voor de Nederlandse cloud-, hosting- en internetsector.

Al onze informatie vind je vanaf nu op dutchcloudcommunity.nl