Netwerkbijeenkomst over security

17 May 2022, 15:00 – 18:00

De oorlog in Oekraïne heeft ook een impact gehad op de digitale bedreigingen waar wij rekening mee moeten houden. Het NCSC spreekt van een verhoogde staat van paraatheid. 

Waar hebben we het over? Wat zien we gebeuren? Welke type bedreigingen zijn in opkomst? Wat betekent een verhoogde staat van paraatheid in de praktijk?

Mark Veldhuis en Casper Kuijper van LinProfs (en DIVD) zullen ons bijpraten over actuele bedreigingen en hoe je er goed op voor te bereiden. Vanuit de expertise van LinProfs en DIVD zal er ook een discussie plaatsvinden over wat op dit moment de meest passende veiligheidsmaatregelen zijn die je als hoster/cloud provider kunt nemen om je te beschermen.

De security werkgroep van Dutch Cloud Community zal een update geven over de dossiers waar de task force van de branchevereniging aan werkt, en recente ontwikkelingen die voor het hele netwerk relevant zijn.

Tenslotte zullen Ruud en Simon een update geven over de Cloud4Ukraine actie, en waar we nu staan, en zal Paul Bijleveld als voorzitter van de Social Responsibility groep een update geven over de eerste initiatieven die vanuit die werkgroep gelanceerd worden (hint: we gaan goede doelen ondersteunen!)

De bijeenkomst vindt plaats bij ACC-ICT, Coltbaan 27 in Nieuwegein, 17 mei om 15:00 uur tot 17:00 uur met een borrel achteraf.

Aanmelden kan via dit formulier:

Met dit formulier verzamelen we je naam, e-mailadres en bedrijfsgegevens om je zo op de hoogte te houden van dit event. Lees onze Privacy Policy voor meer informatie over hoe wij de door jou ingediende gegevens beheren en beschermen.

Locatie

ACC ICT, ACC ICT BV, Coltbaan, Nieuwegein, Netherlands

Datum:
17.05.2022
Tijd:
15:00 – 18:00
Type:
Offline

Delen:

Gerelateerde evenementen:

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief!
[mc4wp_form id="483"]

ISPConnect en DHPA zijn nu Dutch Cloud Community

We zijn sinds januari 2021 gefuseerd tot de Dutch Cloud Community.

De fusie van ISPConnect en DHPA heeft plaatsgevonden om als nieuwe branchevereniging de belangen te behartigen voor de Nederlandse cloud-, hosting- en internetsector.

Al onze informatie vind je vanaf nu op dutchcloudcommunity.nl