Netwerkbijeenkomst & Kerstborrel

21 juni 2022, 15:00 – 20:00, in Down Under, Nieuwegein

Op dinsdag 21 juni houdt de Dutch Cloud Community een netwerkbijeenkomst over uitdagingen in onze sector op het gebied van energie. Aansluitend is de beloofde Kerstborrel.

Het programma

Op 21 juni houdt de Dutch Cloud Community een netwerkbijeenkomst voor C-level management over uitdagingen rondom energie in onze sector.

Aansluitend is de Kerstborrel!  Ja, je leest het goed. Ondanks dat het dan hartje zomer is, geven wij een Kerstborrel. Tijdens de winter kon deze gezellige borrel helaas niet doorgaan, maar zoals beloofd houden we de kerstborrel alsnog in juni.

Helaas gaan de eerder vernoemde TechLabs voor engineers niet meer door.  We hadden te weinig aanmeldingen om er uitdagende sessies van te maken. We hebben hard geprobeerd om interessante workshops neer te zetten rondom actuele gebieden als Machine Learning en Cybersecurity. Daarom zal deze dag ook niet meer Dutch Cloud Contest heten.

Netwerkbijeenkomst Energie​

De discussie rond datacenters en hun energieconsumptie is door de oorlog in Oekraïne opnieuw naar de voorgrond gebracht. Energie wordt duurder voor iedereen, dus ook voor de cloud- en hostingwereld. Door al deze ontwikkelingen is de discussie over efficiënt energieverbruik weer actueel.

Wat doet onze sector? En wat kunnen we nog meer doen? Het zijn logische vragen die we gaan behandelen tijdens onze netwerkbijeenkomst.

Kerstborrel 2021

Aansluitend aan de netwerkbijeenkomst Energie zullen we onze traditionele Kerstborrel houden. Vanwege de pandemie kon deze helaas in december niet doorgaan, maar nu komen we alsnog samen tijdens deze verlate jaarafsluiter. 

De avond zal in kerstthema plaatsvinden. Heb je nog een leuke kerstmuts of andere kerst-attributen liggen? Dan nodigen we je uit om daar gebruik van te maken. Dat kan de sfeer alleen maar ten goede komen!

Ben je erbij?

Met dit formulier verzamelen we je naam, e-mailadres en bedrijfsgegevens om je zo op de hoogte te houden. Lees onze Privacy Policy voor meer informatie over hoe wij de door jou ingediende gegevens beheren en beschermen.

Locatie

Down Under, Nieuwegein, Down Under, Ravensewetering, Nieuwegein, Nederland

Delen:

Gerelateerde evenementen:

okt 6
Netwerkbijeenkomst: Data Soevereiniteit
We nodigen jullie graag uit voor de volgende netwerkbijeenkomst op donderdag 6 oktober.
Lees meer
Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief!
[mc4wp_form id="483"]

ISPConnect en DHPA zijn nu Dutch Cloud Community

We zijn sinds januari 2021 gefuseerd tot de Dutch Cloud Community.

De fusie van ISPConnect en DHPA heeft plaatsgevonden om als nieuwe branchevereniging de belangen te behartigen voor de Nederlandse cloud-, hosting- en internetsector.

Al onze informatie vind je vanaf nu op dutchcloudcommunity.nl