Dutch Cloud Community

Netwerkbijeenkomst: HR

10 maart 2022, 15:00 – 18:00, in CupolaXS

Donderdag 10 maart

We nodigen jullie graag uit voor de volgende netwerkbijeenkomst op donderdag 10 maart. De netwerkbijeenkomst wordt fysiek georganiseerd, tenzij de regels van het RIVM tussentijds veranderen. Het thema van de bijeenkomst is HR.

Werkgroep

De Dutch Cloud Community kent een aantal werkgroepen. Zo hebben we een juridisch team maar ook een security werkgroep. Een nieuwe werkgroep wordt momenteel opgericht om het HR-aandachtsveld te behandelen. Mensen uit ons netwerk met een functie in HR worden van harte uitgenodigd deel te nemen aan dit team. 

In de HR-werkgroep zullen ervaringen, inzichten en relevante informatie worden uitgewisseld. We willen de HR-werkgroep tijdens de eerste netwerkbijeenkomst officieel starten. 

Programma

Binnenkort volgt het definitieve programma, maar we gaan het in ieder geval hebben over:

  • De lancering van de HR-werkgroep
  • De resultaten van de HR-enquete
  • Linda Brouwer deelt de trends in arbeidsrecht
  • Panelgesprek over thuiswerken
  • Een update van CITA

Aanmelden kan via onderstaand formulier:

Met dit formulier verzamelen we je naam, e-mailadres en bedrijfsgegevens om je zo op de hoogte te houden van dit event. Lees onze Privacy Policy voor meer informatie over hoe wij de door jou ingediende gegevens beheren en beschermen.

Locatie

CupolaXS, CupolaXS, Harmenjansweg, Haarlem, Netherlands

Delen:

Gerelateerde evenementen:

feb 9
IT Karting Days 2023 – 9 februari
Kom je ook naar het leukste en snelste evenement in de datacenter, hosting, cloud en IT-markt? Het is tijd om samen met je collega’s de eer van je bedrijf te verdedigen.
Lees meer
mrt 20
Dutch Night @CloudFest 2023
Al enkele jaren zijn de Dutch Night en het Dutchies Dinner één van de hoogtepunten op CloudFest, het grootste evenement voor cloud computing ter wereld.
Lees meer
Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief!
[mc4wp_form id="483"]

ISPConnect en DHPA zijn nu Dutch Cloud Community

We zijn sinds januari 2021 gefuseerd tot de Dutch Cloud Community.

De fusie van ISPConnect en DHPA heeft plaatsgevonden om als nieuwe branchevereniging de belangen te behartigen voor de Nederlandse cloud-, hosting- en internetsector.

Al onze informatie vind je vanaf nu op dutchcloudcommunity.nl