Dutch Cloud Community

Netwerkbijeenkomst: HR

10 March 2022, 15:00 – 18:00, in CupolaXS

Donderdag 10 maart

We nodigen jullie graag uit voor de volgende netwerkbijeenkomst op donderdag 10 maart. De netwerkbijeenkomst wordt fysiek georganiseerd, tenzij de regels van het RIVM tussentijds veranderen. Het thema van de bijeenkomst is HR.

Werkgroep

De Dutch Cloud Community kent een aantal werkgroepen. Zo hebben we een juridisch team maar ook een security werkgroep. Een nieuwe werkgroep wordt momenteel opgericht om het HR-aandachtsveld te behandelen. Mensen uit ons netwerk met een functie in HR worden van harte uitgenodigd deel te nemen aan dit team. 

In de HR-werkgroep zullen ervaringen, inzichten en relevante informatie worden uitgewisseld. We willen de HR-werkgroep tijdens de eerste netwerkbijeenkomst officieel starten. 

Programma

Binnenkort volgt het definitieve programma, maar we gaan het in ieder geval hebben over:

  • De lancering van de HR-werkgroep
  • De resultaten van de HR-enquete
  • Linda Brouwer deelt de trends in arbeidsrecht
  • Panelgesprek over thuiswerken
  • Een update van CITA

Aanmelden kan via onderstaand formulier:

Met dit formulier verzamelen we je naam, e-mailadres en bedrijfsgegevens om je zo op de hoogte te houden van dit event. Lees onze Privacy Policy voor meer informatie over hoe wij de door jou ingediende gegevens beheren en beschermen.

Locatie

CupolaXS, CupolaXS, Harmenjansweg, Haarlem, Netherlands

Delen:

Gerelateerde evenementen:

Jun 7
Informatiesessie DDoS Resiliency
Op woensdag 7 juni organiseert de Dutch Cloud Community in samenwerking met de Rijksinspectie Digitale Infrastructuur (RDI) een informatiesessie met…
Lees meer
Jun 13
Nationale Datacenterdag 2023
Nationale Datacenterdag, 8ste editie op 13 juni Op 13 juni is alweer de achtste editie van de Nationale Datacenterdag. Door…
Lees meer
Aug 31
Summer BBQ 2023
De Summer BBQ én het NK Serverwerpen komen er weer aan. Zet 31 augustus 2023 in je agenda, dan gaan we er een mooie dag van maken!
Lees meer
Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief!
[mc4wp_form id="483"]

ISPConnect en DHPA zijn nu Dutch Cloud Community

We zijn sinds januari 2021 gefuseerd tot de Dutch Cloud Community.

De fusie van ISPConnect en DHPA heeft plaatsgevonden om als nieuwe branchevereniging de belangen te behartigen voor de Nederlandse cloud-, hosting- en internetsector.

Al onze informatie vind je vanaf nu op dutchcloudcommunity.nl