• Home
  • Agenda
  • Geannuleerd: Netwerkbijeenkomst 01 juni – Software licenties

Geannuleerd: Netwerkbijeenkomst 01 juni – Software licenties

1 June 2023, 14:30 – 18:00, in Koningin Wilhelminaweg 471, 3737 BE Groenekan

Let op: Dit event is geannuleerd!

Door overmacht en tot onze spijt moeten wij de sessie annuleren. Omdat het al volgende week was ingepland is het ook niet meer mogelijk om het op een andere manier toch te laten doorgaan op die dag.


Gezien de volle kalender kunnen wij nu nog niet een nieuwe datum inplannen. Wij gaan daar wel mee aan de slag om te proberen na de zomer de sessie alsnog plaats te laten vinden, wellicht in iets andere vorm.


Excuses voor de late annulering.

Op donderdag 01 juni houdt de Dutch Cloud Community een netwerkbijeenkomst over licenties binnen onze sector.

Het programma

Op donderdag 01 juni houdt de Dutch Cloud Community een netwerkbijeenkomst over licenties. 

  • 14:30 uur – Inloop
  • 15:00 uur – Welkomswoord
  • 15:10 uur – Fair Software Licensing – Francisco Mingorance
  • 15:50 uur – Beheer in complexe omgevingen – Jorn Wittendorp 
  • 16:30 uur – Praktisch licentiebeheer –  Crayon
  • 17:00 uur – Borrel

Netwerkbijeenkomst Software licenties

Hoe navigeren we door het complexe landschap van licenties? En waar gaat het heen? CISPE, de Europese vereniging van Cloud Providers, heeft twee jaar geleden de toen principes van Fair Software Licensing gelanceerd om beweging te forceren in de ongelijke verhoudingen tussen uitgevers en gebruikers. Francisco Mingorance, secretaris generaal van CISPE, zal de principes komen toelichten, en duiden waar we nu staan en wat de volgende stappen worden.

We gaan ook praten over hoe je je licenties beter kunt beheren, en controle kunt houden over de licenties in jouw beheer. Jorn Wittendorp is de CEO van Ydentic, experts in het het helpen automatiseren van het beheer van complexe omgevingen. Hij zal ervaringen met ons delen, en tips en tricks vanuit de ruime ervaring van Ydentic.

Dan nog praktische tips over licentiemanagement en audits van de consultants van Crayon, waar heel veel nuttige kennis aanwezig is.

Ben je erbij?

Met dit formulier verzamelen we je naam, e-mailadres en bedrijfsgegevens om je zo op de hoogte te houden. Lees onze Privacy Policy voor meer informatie over hoe wij de door jou ingediende gegevens beheren en beschermen.

Locatie

Koningin Wilhelminaweg 471, 3737 BE Groenekan, Koningin Wilhelminaweg 471, Groenekan, Nederland

Delen:

Gerelateerde evenementen:

Jun 7
Informatiesessie DDoS Resiliency
Op woensdag 7 juni organiseert de Dutch Cloud Community in samenwerking met de Rijksinspectie Digitale Infrastructuur (RDI) een informatiesessie met…
Lees meer
Jun 13
Nationale Datacenterdag 2023
Nationale Datacenterdag, 8ste editie op 13 juni Op 13 juni is alweer de achtste editie van de Nationale Datacenterdag. Door…
Lees meer
Aug 31
Summer BBQ 2023
De Summer BBQ én het NK Serverwerpen komen er weer aan. Zet 31 augustus 2023 in je agenda, dan gaan we er een mooie dag van maken!
Lees meer
Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief!
[mc4wp_form id="483"]

ISPConnect en DHPA zijn nu Dutch Cloud Community

We zijn sinds januari 2021 gefuseerd tot de Dutch Cloud Community.

De fusie van ISPConnect en DHPA heeft plaatsgevonden om als nieuwe branchevereniging de belangen te behartigen voor de Nederlandse cloud-, hosting- en internetsector.

Al onze informatie vind je vanaf nu op dutchcloudcommunity.nl