Kartfabrique

IT Karting Days

15  –  22 september 2023

Dutch Cloud Community presenteert samen met Nomios en Juniper Networks
IT Karting Days 2023

Kom jij ook naar het leukste en snelste evenement in de datacenter, hosting, cloud en IT-markt? Het is tijd om samen met je collega’s de eer van jouw bedrijf te verdedigen. Vorm een raceteam en beleef enorm veel plezier met een middag kartracen bij de Kartfabrique in Utrecht. Ben jij samen met jouw IT-team het snelste op de baan? Tijd om de concurrentie voorbij te vliegen!

Alle bedrijven uit de Nederlandse IT-sector zijn meer dan welkom. Maar ook IT-teams van andere grote organisaties kunnen zich inschrijven. Neem zoveel mogelijk collega’s mee om je aan te moedigen. Vergeet ook je spandoek niet! Welk bedrijf mag zich het snelste noemen in de business?

Wegens de enorme interesse organiseren we dit jaar weer twee racedagen! En het allerbeste nieuws? Het is gratis! Schrijf je vandaag nog in en nodig ook je teamgenoten uit.

Bekijk hier de IT Karting aftermovie van februari '23:

Hoe het werkt

Ben je klaar voor de ultieme race? Een 750 meter lange kartbaan in een industriële omgeving vormt het decor voor jouw nek-aan-nekrace.

IN HET KORT
• Vrijdag 15 en vrijdag 22 september van 13:00 tot 19:00 uur
• Kartfabrique Utrecht
• Agenda: lunch, presentatie, kartrace en borrel
• Deelname is gratis
• Inschrijven met 5-9 collega’s per team
• 90 minuten estafetterace

TEAMRACE
Het IT Karting kampioenschap is een estafetterace die draait om samenwerken. Ieder team moet zijn eigen strategie en wissels bepalen. Vooraf is er 30 minuten de tijd voor omkleden, briefen en natuurlijk: tactiek bespreken!

Bij de eerste editie hadden we teveel aanmeldingen en hebben we meerdere teams moeten teleurstellen. Dit is de herkansing, zeker als je de eerste keer bent uitgeloot. Zorg dus dat je snel je team aanmeld voor deze sessie!

We hopen je daar te zien!

Simon en Ruud

Locatie

Kartfabrique, Westkanaaldijk 7, 3542 DA Utrecht, Westkanaaldijk 7, 3542 DA Utrecht, Nederland

Datum:
15.09.2023 –
22.09.2023
Type:
Offline

Delen:

Gerelateerde evenementen:

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief!
[mc4wp_form id="483"]

ISPConnect en DHPA zijn nu Dutch Cloud Community

We zijn sinds januari 2021 gefuseerd tot de Dutch Cloud Community.

De fusie van ISPConnect en DHPA heeft plaatsgevonden om als nieuwe branchevereniging de belangen te behartigen voor de Nederlandse cloud-, hosting- en internetsector.

Al onze informatie vind je vanaf nu op dutchcloudcommunity.nl