Kartfabrique

IT Karting Days 2023 – 2 februari

2 February 2023, 13:00 – 18:30

Kom je ook naar het leukste en snelste evenement in de datacenter, hosting, cloud en IT-markt? Het is tijd om samen met je collega’s de eer van je bedrijf te verdedigen. Vorm een raceteam en beleef veel plezier met een middag kartracen bij de Kartfabrique in Utrecht. Ben je samen met je IT-team het snelste op de baan? Tijd om de concurrentie voorbij te vliegen!

Alle bedrijven uit de Nederlandse IT-sector zijn meer dan welkom. Maar ook IT-teams van andere grote organisaties kunnen zich inschrijven. Neem zoveel mogelijk collega’s mee om je aan te moedigen. Vergeet ook je spandoek niet! Welk bedrijf mag zich het snelste noemen in de business?

Wegens de enorme interesse organiseren we dit jaar niet één, maar twee racedagen! Geef bij je registratie aan welke datum jouw voorkeur heeft. Op donderdag 2 of donderdag 9 februari gaan we het samen beleven. En het allerbeste nieuws? Het is gratis! Schrijf je vandaag nog in en nodig ook je teamgenoten uit.

Mede mogelijk gemaakt door

nomios

Locatie

Kartfabrique, Kartfabrique - Karten, Lasergamen & Prison Island, Westkanaaldijk, Utrecht, Netherlands

Datum:
2.02.2023
Tijd:
13:00 – 18:30
Type:
Offline

Delen:

Gerelateerde evenementen:

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief!
[mc4wp_form id="483"]

ISPConnect en DHPA zijn nu Dutch Cloud Community

We zijn sinds januari 2021 gefuseerd tot de Dutch Cloud Community.

De fusie van ISPConnect en DHPA heeft plaatsgevonden om als nieuwe branchevereniging de belangen te behartigen voor de Nederlandse cloud-, hosting- en internetsector.

Al onze informatie vind je vanaf nu op dutchcloudcommunity.nl