• Home
  • Agenda
  • IDnext ’21 : Annual IDnext program – IDnext

IDnext ’21 : Annual IDnext program – IDnext

11, 9:00  –  12 oktober 2021, 10:00

Het jaarlijkse ID-Next event vindt dit keer plaats op 11 en 12 oktober in de Fabrique in Utrecht. In het kader van het hoofdthema, ‘Identity Matters!’ – identiteit doet ertoe! –, hebben IDnext en SIDN een interessant programma samengesteld, dat je informeert over de laatste ontwikkelingen. Terwijl onze samenleving stapsgewijs weer opengaat en sommige activiteiten weer verschuiven van online naar offline, blijft een betrouwbare digitale identiteit van groot belang. Voor meer privacy, een inclusieve samenleving, een betere borging van de veiligheid, veilige transacties en vooral, nieuwe interessante diensten.

Het IDnext Event is Europa’s meest toonaangevende, onafhankelijke en interdisciplinaire conferentie op het gebied van digitale identiteit. Wereldwijde experts, innovators en hoofdrolspelers praten je bij over relevante kwesties op het gebied van trust frameworks, blockchain, veilig internet, beveiliging, mobiliteit en privacy en over de evolutie van de digitale identiteit waarop toekomstige ontwikkelingen worden gebouwd. Je kunt je nu aanmelden!

DCC-partner SIDN is mede-organisator van dit evenement.

Locatie

De Fabrique in Utrecht, DeFabrique Evenementenlocatie, Westkanaaldijk, Utrecht, Nederland

Datum:
11.10.2021, 9:00 –
12.10.2021, 10:00
Type:
Offline

Delen:

Gerelateerde evenementen:

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief!
[mc4wp_form id="483"]

ISPConnect en DHPA zijn nu Dutch Cloud Community

We zijn sinds januari 2021 gefuseerd tot de Dutch Cloud Community.

De fusie van ISPConnect en DHPA heeft plaatsgevonden om als nieuwe branchevereniging de belangen te behartigen voor de Nederlandse cloud-, hosting- en internetsector.

Al onze informatie vind je vanaf nu op dutchcloudcommunity.nl