Handelsreis naar Stockholm 10-12 mei samen met Danish Cloud Community

Handelsreis Stockholm 10-12 mei

10  –  12 mei 2023

Dutch Cloud Community doet veel samen met de collega’s uit Scandinavische landen. In onze gesprekken zien we dat de Nederlandse, Deense en Zweedse hosting en cloud sectoren veel met elkaar gemeen hebben.

De bedrijven zijn van vergelijkbare omvang, de manier van werken en zakendoen sluiten vrij goed op elkaar aan en de culturen liggen dicht bij elkaar.

Daarom organiseren wij samen met de Danish Cloud Community een reis naar Stockholm van woensdag 10 tot vrijdag 12 mei. We gaan daar bedrijven bezoeken (het bijzondere datacenter in een berg mag niet ontbreken!), we krijgen presentaties over het zakenklimaat, en uiteraard gaan wij vooral veel met elkaar netwerken en kennis maken met collega’s van de Deense en Zweedse industrie.

Binnenkort hebben we meer details over het programma (en bijvoorbeeld ook de prijs), maar we nodigen jullie nu al uit om de data te reserveren, en ons via onderstaande link even te laten weten of je van plan bent mee te komen (dan weten wij ook een beetje hoeveel hotelkamers wij moeten reserveren)

Wij hopen dat veel van jullie meekomen, en dat er een hoop nuttige contacten gelegd zullen worden! 

Laat hieronder weten dat je mee wilt gaan:

Met dit formulier verzamelen we je naam, e-mailadres en bedrijfsgegevens om je zo op de hoogte te houden van dit event. Lees onze Privacy Policy voor meer informatie over hoe wij de door jou ingediende gegevens beheren en beschermen.

Datum:
10.05.2023 –
12.05.2023
Type:
Offline

Delen:

Gerelateerde evenementen:

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief!
[mc4wp_form id="483"]

ISPConnect en DHPA zijn nu Dutch Cloud Community

We zijn sinds januari 2021 gefuseerd tot de Dutch Cloud Community.

De fusie van ISPConnect en DHPA heeft plaatsgevonden om als nieuwe branchevereniging de belangen te behartigen voor de Nederlandse cloud-, hosting- en internetsector.

Al onze informatie vind je vanaf nu op dutchcloudcommunity.nl