Dutch Night @CloudFest 2022

21 maart 2022, 20:00 – 23:59, in Hotel Castillo Alcazar, Euro-Park, Rust

Al enkele jaren zijn de Dutch Night en het Dutchies Dinner één van de hoogtepunten op CloudFest, het grootste evenement voor cloud computing ter wereld. Tijdens CloudFest wordt onze community in een paar dagen tijd bijgepraat op het gebied van cloud-ontwikkelingen, vinden er hackathons plaats en kan men tijdens diners, concerten en feestavonden volop netwerken.

Elk jaar reizen organisaties uit de Nederlandse cloud- en hostingsector daarom naar Zuid-Duitsland om deel te nemen aan de Dutch Night, die wordt georganiseerd door de Dutch Cloud Community. Meer dan 350 top executives komen bijeen om bij te praten over de belangrijkste issues in onze sector.

Ook dit jaar zijn we van de Dutch Cloud Community weer van de partij op Cloudfest 2022. We kunnen niet wachten om je eindelijk weer te zien in het Europa-Park.

Op maandag 21 maart is de Dutch Night @CloudFest

CloudFest vindt plaats van dinsdag 22 maart tot en met donderdag 24 maart.

Traditiegetrouw is op de dinsdag van CloudFest het Dutchies Dinner, waarbij prominenten uit de sector met elkaar dineren en kennis met elkaar wisselen. Voor het diner zijn een beperkt aantal plaatsen beschikbaar.  

Meld je nu aan voor Dutch Night & het Dutchies Dinner

Wil jij ook aanwezig zijn op de Dutch Night (21 maart) én het Dutchies Dinner (22 maart)? Meld je dan snel aan via onderstaand formulier. We kunnen niet wachten om je weer te zien en kijken ernaar uit om samen met alle Nederlandse partijen er een schitterende avond van te maken.  

DutchNight

Met dit formulier verzamelen we je naam, e-mailadres en bedrijfsgegevens om je zo op de hoogte te houden. Lees onze Privacy Policy voor meer informatie over hoe wij de door jou ingediende gegevens beheren en beschermen.

Locatie

Hotel Castillo Alcazar, Euro-Park, Rust, Hotel Castillo Alcazar, Europa-Park-Straße, Rust, Germany

Delen:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Gerelateerde evenementen:

mrt 31
Dutch IT Channel Security Day
De Dutch IT Security Day vindt plaatst op 31 maart 2022 in de Fokker Terminal in Den Haag als afsluiting van het Dutch IT Security Project.
Lees meer
mei 25
SIDN Inspire 2022: Future internet
Op woensdag 25 mei 2022 organiseert SIDN haar jaarlijkse relatie-event SIDN Inspire.
Lees meer
Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief!

ISPConnect en DHPA zijn nu Dutch Cloud Community

We zijn sinds januari 2021 gefuseerd tot de Dutch Cloud Community.

De fusie van ISPConnect en DHPA heeft plaatsgevonden om als nieuwe branchevereniging de belangen te behartigen voor de Nederlandse cloud-, hosting- en internetsector.

Al onze informatie vind je vanaf nu op dutchcloudcommunity.nl