Dutch Night @CloudFest 2022

21 maart 2022, 20:00 – 23:59, in Hotel Castillo Alcazar, Euro-Park, Rust

Al enkele jaren zijn de Dutch Night en het Dutchies Dinner één van de hoogtepunten op CloudFest, het grootste evenement voor cloud computing ter wereld. Tijdens CloudFest wordt onze community in een paar dagen tijd bijgepraat op het gebied van cloud-ontwikkelingen, vinden er hackathons plaats en kan men tijdens diners, concerten en feestavonden volop netwerken.

Sinds 2015 is Dutch Night het hoogtepunt van CloudFest voor de Nederlandse bezoekers. De hele top van de Nederlandse cloud- en hostingsector ontmoeten elkaar ieder jaar in Zuid-Duitsland.

Ook dit jaar zijn wij van de Dutch Cloud Community van de partij op CloudFest 2022. We kunnen niet wachten om je eindelijk weer te zien in het Europa-Park.

Op maandag 21 maart is de Dutch Night @CloudFest.

CloudFest vindt plaats van dinsdag 22 maart tot en met donderdag 24 maart.

Traditiegetrouw vindt het Dutchies Dinner plaats op dinsdag (22 maart). Tijdens dit diner ontmoeten prominenten uit de sector elkaar om kennis met uit te wisselen.

Voor het diner zijn een beperkt aantal plaatsen beschikbaar, en is primair voor de leden en partners van Dutch Cloud Community.

Meld je nu aan voor Dutch Night & het Dutchies Dinner

Wil jij ook aanwezig zijn op de Dutch Night (21 maart) én het Dutchies Dinner (22 maart)? Meld je dan snel aan via onderstaand formulier. We kunnen niet wachten om je weer te zien en kijken ernaar uit om samen met alle Nederlandse partijen er een schitterende avond van te maken.

Heb je je nog niet aangemeld voor CloudFest? Aarzel dan niet langer en schrijf je in met onze code “CloudNL” voor gratis toegang.

Uiteraard houden we de COVID-19 voorschriften nauwlettend in de gaten. Sterker nog, weet dat je vlak voor vertrek van ons een e-mail ontvangt met de meest recente voorschriften.
Voor nu kun je hier 
daarover meer lezen.

DutchNight

Locatie

Hotel Castillo Alcazar, Euro-Park, Rust, Hotel Castillo Alcazar, Europa-Park-Straße, Rust, Germany

Delen:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Gerelateerde evenementen:

sep 8
Summer BBQ 2022
De Summer BBQ én het NK Serverwerpen staan weer voor de deur. Zet donderdag 8 september in je agenda, dan gaan we er een mooie dag van maken!
Lees meer
Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief!

ISPConnect en DHPA zijn nu Dutch Cloud Community

We zijn sinds januari 2021 gefuseerd tot de Dutch Cloud Community.

De fusie van ISPConnect en DHPA heeft plaatsgevonden om als nieuwe branchevereniging de belangen te behartigen voor de Nederlandse cloud-, hosting- en internetsector.

Al onze informatie vind je vanaf nu op dutchcloudcommunity.nl