• Home
  • Agenda
  • Verslag DCC netwerkbijeenkomst: data, privacy en ransomware
Dutch Cloud Community

Verslag DCC netwerkbijeenkomst: data, privacy en ransomware

26 October 2021, in Rijswijk (Huawei)

Bedankt voor de gezellige netwerkbijeenkomst bij Huawei

Op dinsdag 26 oktober was onze netwerkbijeenkomst in het Nederlandse hoofdkantoor van onze partner Huawei. We hebben met z’n allen genoten van deze gezellige en leerzame dag. Zo gaf onder andere Petra Oldengarm van onze zusterorganisatie Cyberveilig Nederland een zeer interessante presentatie over wat je moet doen als je wordt getroffen door een ransomware-aanval. Verder heeft Dimmen Smolders (Juridisch Adviseur Privacy, ICTRecht) ons geïnformeerd over de gevolgen van ‘Schrems II’ voor cloud- & hostingproviders.

Bekijk nu de presentaties terug over Ransomware & Schrems II

Was je bij de netwerkbijeenkomst? Of kon je onverhoopt niet aansluiten? Klik dan op onderstaande buttons om de presentaties te downloaden zodat je ze op je gemak kan doornemen:

Locatie

Rijswijk (Huawei), Laan van Vredenoord 56, Rijswijk, Netherlands

Delen:

Gerelateerde evenementen:

Jun 7
Informatiesessie DDoS Resiliency
Op woensdag 7 juni organiseert de Dutch Cloud Community in samenwerking met de Rijksinspectie Digitale Infrastructuur (RDI) een informatiesessie met…
Lees meer
Jun 13
Nationale Datacenterdag 2023
Nationale Datacenterdag, 8ste editie op 13 juni Op 13 juni is alweer de achtste editie van de Nationale Datacenterdag. Door…
Lees meer
Aug 31
Summer BBQ 2023
De Summer BBQ én het NK Serverwerpen komen er weer aan. Zet 31 augustus 2023 in je agenda, dan gaan we er een mooie dag van maken!
Lees meer
Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief!
[mc4wp_form id="483"]

ISPConnect en DHPA zijn nu Dutch Cloud Community

We zijn sinds januari 2021 gefuseerd tot de Dutch Cloud Community.

De fusie van ISPConnect en DHPA heeft plaatsgevonden om als nieuwe branchevereniging de belangen te behartigen voor de Nederlandse cloud-, hosting- en internetsector.

Al onze informatie vind je vanaf nu op dutchcloudcommunity.nl