• Home
  • Agenda
  • Verslag DCC netwerkbijeenkomst: data, privacy en ransomware
Dutch Cloud Community

Verslag DCC netwerkbijeenkomst: data, privacy en ransomware

26 oktober 2021, in Rijswijk (Huawei)

Bedankt voor de gezellige netwerkbijeenkomst bij Huawei

Op dinsdag 26 oktober was onze netwerkbijeenkomst in het Nederlandse hoofdkantoor van onze partner Huawei. We hebben met z’n allen genoten van deze gezellige en leerzame dag. Zo gaf onder andere Petra Oldengarm van onze zusterorganisatie Cyberveilig Nederland een zeer interessante presentatie over wat je moet doen als je wordt getroffen door een ransomware-aanval. Verder heeft Dimmen Smolders (Juridisch Adviseur Privacy, ICTRecht) ons geïnformeerd over de gevolgen van ‘Schrems II’ voor cloud- & hostingproviders.

Bekijk nu de presentaties terug over Ransomware & Schrems II

Was je bij de netwerkbijeenkomst? Of kon je onverhoopt niet aansluiten? Klik dan op onderstaande buttons om de presentaties te downloaden zodat je ze op je gemak kan doornemen:

Locatie

Rijswijk (Huawei), Laan van Vredenoord 56, Rijswijk, Netherlands

Delen:

Gerelateerde evenementen:

feb 2
IT Karting Days 2023 – 2 februari
Kom je ook naar het leukste en snelste evenement in de datacenter, hosting, cloud en IT-markt? Het is tijd om samen met je collega’s de eer van je bedrijf te verdedigen.
Lees meer
feb 9
IT Karting Days 2023 – 9 februari
Kom je ook naar het leukste en snelste evenement in de datacenter, hosting, cloud en IT-markt? Het is tijd om samen met je collega’s de eer van je bedrijf te verdedigen.
Lees meer
mrt 20
Dutch Night @CloudFest 2023
Al enkele jaren zijn de Dutch Night en het Dutchies Dinner één van de hoogtepunten op CloudFest, het grootste evenement voor cloud computing ter wereld.
Lees meer
Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief!
[mc4wp_form id="483"]

ISPConnect en DHPA zijn nu Dutch Cloud Community

We zijn sinds januari 2021 gefuseerd tot de Dutch Cloud Community.

De fusie van ISPConnect en DHPA heeft plaatsgevonden om als nieuwe branchevereniging de belangen te behartigen voor de Nederlandse cloud-, hosting- en internetsector.

Al onze informatie vind je vanaf nu op dutchcloudcommunity.nl